Jozef Legéň Krimi

Šok v popradskom bare: Muž (29) pri pulte tancoval so zbraňou, potom začal strieľať!

AKTUALIZOVANÉ: O poriadny rozruch v jednom z popradských barov sa postaral muž, ktorý podľa polície tancoval pri pulte so zbraňou a následne aj začal strieľať. Polícia mladého Popradčana zadržala.

Ilustračný obrázok k článku Šok v popradskom bare: Muž (29) pri pulte tancoval so zbraňou, potom začal strieľať!
Zdroj: Webnoviny.sk

Popradskí policajti následne obvinili 29-ročného muža z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci. Obvinený sa podľa polície v stredu krátko pred polnocou v jednom z popradských barov, teda na mieste verejnosti prístupnom, dopustil uvedených trestných činov.

„Muž spod kabáta, ktorý mal oblečený na sebe, vybral krátku guľovú zbraň, ktorú mal v legálnej držbe a tancoval s ňou pri barovom pulte, neskôr pristúpil k hosťom a vystrelil do steny,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Výtržník podľa mužov zákona pokračoval v streľbe aj pri biliardovom stole, kde zo zbrane vystrelil do hracej plochy tohto stola, potom už z baru odišiel preč. „Policajná hliadka podozrivého bezprostredne po čine zadržala a obmedzila na osobnej slobode. Mladý muž svojim konaním spôsobil majiteľovi spoločnosti škodu vo výške 500 eur,“ dodala Migaľová.

V pôvodnej správe sme informovali, že strelec mal 19 rokov. Na základe upozornení od čitateľov, ktorí boli svedkami incidentu a tvrdili, že strelec bol starší, sme na nezrovnalosť upozornili políciu. Tá dnes potvrdila, že strelec mal 29 rokov, tak, ako to tvrdili naši čitatelia. Ďakujeme čitateľom za upozornenie.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM