Monika Vengrínová Samospráva

Šokujúce rozhodnutie Pavla Gašpera: Vzdáva sa kandidatúry na primátora Popradu

Len dva týždne pred voľbami sa jeden z kandidátov na post primátora mesta Poprad Pavol Gašper rozhodol stiahnuť svoju kandidatúru. Vo voľbách sa tak bude uchádzať o priazeň voličov len ako poslanec mestského zastupiteľstva.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce rozhodnutie Pavla Gašpera: Vzdáva sa kandidatúry na primátora Popradu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Na budúcnosti nášho mesta mi záleží viac, než na vlastných ambíciách. Preto som sa po porade so svojimi najbližšími, s viacerými občanmi a po dôkladnom zvážení súčasnej situácie, rozhodol stiahnuť svoju kandidatúru na funkciu primátora Popradu v komunálnych voľbách 2014,“ vyhlásil Pavol Gašper na dnešnej tlačovej konferencii.

V kandidatúre na primátora tak bude podporovať Jozefa Švagerka. „Jeho volebný program a hodnoty, ktoré vyznáva a presadzuje, sú zo všetkých kandidátov mne najbližšie. Verím, že týmto krokom sa podarí náš spoločný volebný program po voľbách reálne presadiť,“ uviedol Gašper s tým, že k tejto spolupráci srdečne pozýva svojich priaznivcov a podporovateľov. „Som presvedčený, že spoločne dosiahneme zmenu, ktorá je pre naše mesto tak veľmi potrebná,“ konštatoval.

S nezmeneným volebným programom však naďalej kandiduje ako nezávislý kandidát na poslanca mestského zastupiteľstva vo volebnom obvode číslo 2 – JUH. „Verím, že moje rozhodnutie prijmete pozitívne a vo voľbách ma prídete podporiť svojim hlasom za poslanca vo volebnom obvode č. 2 a Jozefa Švagerka za primátora mesta Poprad,“ vyzval voličov Gašper a dodal, že všetkým svojim priaznivcom ďakuje za ich doterajšiu podporu.

Pavol Gašper sa vzdal kandidatúry na post primátora mesta poprad
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM