Krimi

Spanilá jazda Batizovčana po rodnej obci: Zrámoval stĺp aj obrubník, zistenie policajtov neprekvapí

28-ročný Batizovčan skončil rovno v cele. Sledujte, koľko nafúkal!

Ilustračný obrázok k článku Spanilá jazda Batizovčana po rodnej obci: Zrámoval stĺp aj obrubník, zistenie policajtov neprekvapí
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky bolo povereným príslušníkom Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade vznesené obvinenie 28-ročnému mužovi z Batizoviec. K porušeniu zákona z jeho strany došlo v nedeľu (28.03.2021) pár minút pred polnocou. Dnes24 informuje Jana Ligdayová, krajská policajná hovorkyňa.

Najprv v protismere, potom …

Podľa policajnej správy Batizovčan, ako vodič osobného vozidla jazdil po rodnej obci, pričom sa nevenoval dostatočne vedeniu vozidla a pred jedným z rodinných domov prešiel s vozidlom do protismeru, zišiel mimo vozovku a nakoniec narazil do elektrického stĺpu, na ktorom poškodil elektrickú prípojku k domu.

To však zďaleka nebolo všetko. „V jazde ale smelo pokračoval ďalej. Pre predajňou potravín narazil do obrubníka a tam už jeho jazda s poškodeným vozidlom skončila. Na tomto mieste ho zastihli aj službukonajúci policajti, ktorí vodiča okrem iného podrobili aj dychovej skúške. Jej výsledok po tom všetkom nebol prekvapivý, dosiahol hodnotu viac ako 2 promile,“ konkretizuje ďalej Ligdayová.

Zarobil si

Pri dopravnej nehode našťastie k zraneniam osôb nedošlo. Škoda na motorovom vozidle bola predbežne odhadnutá na sumu 4.500,–Eur, na elektrickej prípojke rodinného domu na 500,–Eur a na obrubníku na 1.000,–Eur. Vodič bol zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM