Peter Handzuš Rôzne

Splňte si svoje sny a potreby s Hypopôžičkou na čokoľvek

S Hypopôžičkou na čokoľvek od SLOVENSKEJ POŽIČOVNE ušetríte až niekoľko sto eur ročne. Neplatíte za vedenie účtu, ba ani za poskytnutie a potvrdenie úveru.

Hypopôžička je obľúbeným produktom všetkých vekových kategórií. //„So žiadosťou o Hypopôžičku sa na nás obracajú ako mladé rodiny tak aj klienti v produktívnom veku,“ //vysvetľuje Žaneta Dulovičová, hypošpecialista <!-- © 2000–2012 Gemius SA version 2.0 Clicks clickTag: campaign: 7097-Consumer Finance Holding, placement: /poprad24.sk_pr CAMP.START-CAMP.END, creative: pr_sprava -->[link=http://sk­.hit.gemius.pl/hi­tredir/id=0nUw3­SdFy5YGJBcz0yz­sHreOXtE8w6Nb3vvZYC­FgdWP.G7/fastid=23779006­03271747868/stpa­ram=pcorpvlhrt/ur­l=pozickypoprad­.sk/]kancelárie Slovenskej požičovne v Poprade[/link]. Klienti oceňujú najmä ušetrený čas a aj to, že s vybavovaním úveru nemajú žiadne starosti a ani výdavky.

Pri podaní žiadosti o Hypopôžičku klienti nemusia zabezpečovať znalecký posudok k nehnuteľnosti a vyhnú sa aj únavnému čakaniu na katastrálnom úrade. Zástupca spoločnosti vybaví všetko potrebné za vás – znalecký posudok aj potvrdenia katastrálneho ú­radu.

Ďalšou obrovskou výhodou Hypopôžičky na čokoľvek od Slovenskej požičovne, ktorú sprostredkúva Consumer Finance Holding, a.s. výlučne pre VÚB a.s. je, že výška mesačnej anuitnej splátky je garantovaná počas celej doby splatnosti úveru. Môžete si požičať až do 100 tisíc Eur, splátky rozložiť na obdobie 5–30 rokov a navyše mimoriadnu splátku môžete zaplatiť kedykoľvek a koľkokoľvek bez poplatkov, čím úver môžete rýchlejšie splatiť. Za pôžičku sa ručí nehnuteľnosťou.

Pobočku Slovenskej požičovne, kde sa môžete informovať nielen o Hypopôžičke, ale aj iných zaujímavých produktoch ako Najľahšia pôžička od 350 – 4000 Eur (vybavenie do 48 hodín), Manželská pôžička od 600 – 10 000 Eur ale aj nákup na splátky cez Triangel, nájdete v Poprade na sídlisku JUH na ulici. L. Svobodu 76 – oproti kostolu sv. Cyrila a Metoda v budove polyfunkčného domu Centrum pôžičiek na 1. poschodí.

Dohodnite si nezáväzné stretnutie a získajte viac informácií. Záleží nám na tom, aby naši klienti boli s našimi službami maximálne spokojní. Naša práca nekončí poskytnutím úveru, o klienta sa staráme počas celej doby existencie úveru a sme mu kedykoľvek k dispozícii odpovedať na jeho otázky, riešiť zmeny o ktoré nás požiada, prípadne hľadať riešenia a poradiť, dodáva p. Dulovičová na záver.

Upozornenie: správa obsahuje komerčné informácie

<!-- © 2000–2012 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: 7097-Consumer Finance Holding, placement: /poprad24.sk_pr CAMP.START-CAMP.END, creative: pr_sprava → <script language=„javas­cript1.2“ type=„text/ja­vascript“> //<![CDATA[ _gde_sbhlmissiu = new Image(1,1); _gde_sbhlmissi­u.src=‚http:/­/sk.hit.gemius­.pl/_‘+(new Date()).getTi­me()+‚/redot.gif?id=0nUw­3SdFy5YGJBcz0yz­sHreOXtE8w6Nb3vvZYC­FgdWP.G7/fastid=23058430­09233819932/stpa­ram=sbhlmissi­u‘; //]]> </script>

hypopozicky
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM