Peter Handzuš Tlačové správy

„Starý gympel“ je moderná škola

Gymnázium na Kukučínovej ulici v Poprade je v širokom okolí známe ako „starý gympel“. Najstaršie gymnázium v okrese je však moderná, otvorená a demokratická škola.

Ilustračný obrázok k článku „Starý gympel“ je moderná škola
Zdroj: Dnes24.sk

Disponuje odborným i materiálnym potenciálom, ktorý je predpokladom zabezpečenia špičkovej úrovne vzdelávania a výchovy. Dôkazom je takmer stopercentná úspešnosť jeho absolventov v prijímaní na vysoké školy.

Chcete aspoň trochu poodhaliť tajomstvo takéhoto úspechu? Príďte sa pozrieť vo štvrtok 4. decembra 2014 v čase od 8.00 do 12.00 h počas Dňa otvorených dverí na to, v akých podmienkach, akými metódami a s akými možnosťami sa pripravujú budúci potenciálni lekári, inžinieri, právnici, ale aj špičkoví športovci, súčasní mládežnícki reprezentanti Slovenska, v triedach so športovou špecializáciou.

Učitelia i študenti Gymnázia na Kukučínovej ulici v Poprade vás prevedú učebňami s najmodernejším technickým vybavením. Určite vás však presvedčia aj o tom, že táto škola nie je len miestom kvalitného vzdelávania, ale poskytuje aj nesmierne široké možnosti pre športové, kultúrne či umelecké vyžitie mladej generácie. Vo štvrtok 4. decembra budú dvere školy otvorené naozaj pre každého.

„Starý gympel“ je moderná škola
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM