Peter Handzuš Správy

Štrajk sa blíži. Mesto zabezpečilo pre deti alternatívny program

Oznámenie o zapojení sa do štrajku doručili zriaďovateľovi mestu Poprad všetky základné školy so svojimi organizačnými zložkami a súčasťami. Mesto zabezpečilo pre žiakov alternatívny program na troch miestach. Rodičia môžu využiť aj ponuky súkromných zariadení v Poprade a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Štrajk sa blíži. Mesto zabezpečilo pre deti alternatívny program
Zdroj: Webnoviny.sk

Mesto Poprad na základe listu ministra školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky v súvislosti s avizovaným štrajkom pedagogických a nepedagogických zamestnancov a v snahe pomôcť zákonným zástupcom detí materských škôl a žiakov základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Poprad zriaďuje počas štrajku kontaktné body pre tých zákonných zástupcov detí a žiakov, ktorí nemajú možnosť inak si zabezpečiť starostlivosť.

Zoznam škôl a zariadení

1. Materská škola, Ulica mládeže 2349/5, Poprad – pre detí materských škôl
Vzhľadom na obmedzenú kapacitu materskej školy prosíme zákonných zástupcov detí, aby túto možnosť využili len v nevyhnutnom prípade. Na stravu v tejto materskej škole je potrebné nahlásiť svoje dieťa najneskôr dňa 26. 11. 2012, t. j. pondelok do 8.00 h osobne, resp. telefonicky na tel. č. 052/7742806; 0910890338.

2. Základná škola s materskou školou, Dostojevského 2616/25, Poprad – pre žiakov 1. stupňa základnej školy
Pre žiakov je zabezpečená činnosť v školskom klube detí s obmedzenou kapacitou (60 žiakov) v čase od 7.30 h do 15.00 h. Títo žiaci nemajú zabezpečené stravovanie.

3. Centrum voľného času, Ulica mládeže 2688/13, Poprad – pre žiakov 1. – 3. ročníka základnej školy
Pre žiakov je zabezpečená činnosť v centre voľného času s obmedzenou kapacitou (50 žiakov) v čase od 7.30 h – 12. 00 h. Títo žiaci nemajú zabezpečené stravovanie.

Táto informácia platí len na 26. 11. 2012. Informácie budeme upravovať podľa aktuálneho stavu. Ostatné informácie môžu zákonní zástupcovia detí a žiakov nájsť na webových sídlach jednotlivých škôl a školských zariadení ako aj na vstupných dverách do škôl.

Zdroj: Mesto Poprad

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM