Martin Sýkora Krimi

Stretnutie s internetovou priateľkou nedopadlo dobre: Chlapec dostal bitku!

Komunikácia cez sociálne siete je súčasným svetovým trendom, ktorý neobišiel ani podtatranský kraj. Stretnutie s internetovou známosťou však nemusí dopadnúť dobre.

Ilustračný obrázok k článku Stretnutie s internetovou priateľkou nedopadlo dobre: Chlapec dostal bitku!
Zdroj: pixabay.com

Popradský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin vydierania spáchaného v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a prečinom výtržníctva. 17-ročný mladík zo Spišskej Novej Vsi v sobotu (3.10.) popoludní pricestoval do Levoče z dôvodu stretnutia sa s internetovou priateľkou, s ktorou si písal cez facebook. Dievčina sa predstavovala ako Emily Love. „Na mieste stretol nejaké dievča, ktoré bolo v prítomnosti viacerých chlapcov. Tí na neho začali pokrikovať a rozbehli sa k nemu,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Chlapci mladíka dobehli a začal sa útok.

„Udierali ho do celého tela a kopali do neho. Potom od neho žiadali peniaze, napadnutý mladík im dal tri eurá a 50 centov,“ dodala Ligdayová.

Útočníci peniaze vzali a utiekli preč. Podľa predbežných informácií mladík utrpel ľahké zranenia. Ak sa páchateľom vina preukáže, podľa zákona im hrozí trest odňatia slobody až na šesť rokov.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM