Marián Handzuš Rôzne

SÚŤAŽ: Hviezdy v AquaCity sa opäť zabávali

Junior a Marcel z Funrádia ukázali, že sa vedia vynájsť a v bazénoch ľuďom pripravili výborný program. Zapojte sa do ďalšieho kola súťaže o lístky do AquaCity a zažite Hviezdne leto na vlastnej koži.

Ďalšie kolo pestrých sobotných programov obohatili svojou prítomnosťou skvelí moderátori Junior a Marcel. Spolu s animátorkami roztancovali plné bazény ľudí a vtipnými komentármi poriadne pretrénovali všetkým prítomným aj bránice. Dobrú atmosféru ešte vyšperkovali svojimi číslami** tanečníci z THE PASTELS** a „hviezdna sobota“ tak znovu nesklamala.

Organizátorom v AquaCity neustále praje počasie. Napriek nepriaznivým predpovediam sa slnko neskrýva, nutno však dodať, že v popradskom centre relaxu sa nebudete nudiť ani v daždi. Ak sa chcete zúčastniť osobne, môže to byť jednoduché – stačí na poprad@global24.sk (poprad@global24.sk) správne odpovedať na našu súťažnú otázku a možno práve vy získate celodenný vstup do AquaCity.

[color=#ff0000]Kto vystúpi v rámci Hviezdneho leta v AquaCity 21.7.2012?[/color] Správnu odpoveď nájdete na stránkach [link=http://www­.aquacityresor­t.com/]AquaCi­ty[/link], je to „celebrity program a tanečná skupina od 13:00 – 16:00.“

Správne odpovede z minulého súťažného kola pokračujú a tak môžete ďalšou zdvojnásobiť svoju šancu na výhru. Už teraz môžeme prezradiť, že sa nestratia ani budúci týždeň a pripomíname, že dôležitý je telefonický kontakt.

SÚŤAŽ: Hviezdy v AquaCity sa opäť zabávali
1
Galéria
aqua
63
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM