Peter Handzuš Rôzne

Súťaž o kurz angličtiny v Jazykovej škole TARGET v hodnote 139 €

Už 11. apríla štartuje v Jazykovej škole TARGET jarný trimester kurzov angličtiny neobyčajnou metódou Direct Method for English®.

Pre záujemcov, ktorí sa chcú s metódou Direct Method for English zoznámiť, sú pripravené bezplatné ukážkové hodiny v budove býv. Naftoprojektu (oproti OC Billa) na Karpatskej 15 na 1. poschodí. Najbližšie ukážkové hodiny sa uskutočnia 5.-8. apríla o 16:00 a o 18:00. Bližšie informácie nájdete na [link=http://tar­getschool.sk]www­.targetschool­.sk[/link] ale­bo na tel. č. 0948 47 46 01.

Kurzy angličtiny trvajú tri mesiace, teda do 30. júna, a vy sa môžete stať ich účastníkom. Stačí sa zapojiť do súťaže s portálom Poprad24.sk a môžete sa stať výhercom kurzu angličtiny v [link=http://tar­getschool.sk]ja­zykovej škole TARGET[/link] v hod­note 139 €.?

Priame metódy nie sú novinkou vo výučbe jazykov, avšak inovatívnosť metódy DME je v do detailov prepracovanom systéme, ktorého prioritou je dynamika hodiny, komunikácia na hodine výlučne v anglickom jazyku a riadená konverzácia. Pri riadenej konverzácii ide o systém otázka – odpoveď, pri ktorom je študent „nútený“ odpovedať bez dlhšieho rozmýšľania. Preto nemá reálne čas sa zamýšľať nad prekladom a „musí“ odbúrať strach z rozprávania. Účastníci kurzov venujú svoju pozornosť výlučne na lektora, nerozptyľujú svoju pozornosť písaním poznámok alebo nazeraním do učebnice, ale sústredia sa na ústnu komunikáciu s lektorom. Samozrejmou súčasťou hodín je však písanie diktátov, čítanie či preberanie gramatických javov. Kurz angličtiny metódou DME tak zahŕňa všetky štyri jazykové zručnosti – počúvanie, rozprávanie, čítanie a písanie.

„Sme radi, že práve popradská [lin­k=http://target­school.sk]jazy­ková škola TARGET[/link] zís­kala exkluzívnu licenciu na vyučovanie atraktívnou a efektívnou metódou DME, ktorá predstavuje najvyššiu úroveň výučby cudzích jazykov v súčasnosti. Metóda vychádza z desaťročiami overenej Callanovej metódy, je však inovovaná o súčasné trendy v angličtine – za 50 rokov existencie Callanovej metódy sa predsa len jazyk vyvíjal, a práve tým sa metóda DME stala tým najlepším, čo je na trhu jazykových škôl“, vysvetlil riaditeľ [link=http://tar­getschool.sk]Ja­zykovej školy TARGET[/link]  Mgr. Branislav Švec.

Ak chcete vyhrať trojmesačný kurz angličtiny v [link=http://tar­getschool.sk]Ja­zykovej škole TARGET[/link] v hod­note 139 €, pošlite nám emailom správnu odpoveď na otázku: Z koľkých vyučovacích hodín sa skladá trojmesačný kurz angličtiny metódou Direct Method for English? 

Vaše odpovede posielajte do 6. apríla 2011 na emailovú adresu poprad@global24.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM