Tlačové správy

SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!

Koľko rečí vieš, toľkokrát si človekom. Kto vymyslel túto ľudovú múdrosť, vedel dobre, čo vraví :) Buďte aj vy niekoľko násobným človekom a priučte sa cudzím rečiam. A ak sa zapojíte do súťaže, môžete ušetriť desiatky eur!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyhrajte poukážky v hodnote 100 a 50 eur, ktoré môžete použiť na kurz anglického, nemeckého, španielskeho alebo ruského jazyka konverzačnou metódou DIRECT pre dospelých alebo detský kurz angličtiny Wattsenglish pre deti od 3 do 11 rokov alebo kurz angličtiny pre TEENAGEROV (7.-9. ročník ZŠ).

V škole TARGET naučíme NAOZAJ ROZPRÁVAŤ každého. Mnoho študentov prichádza s obavou a so strachom rozprávať. U nás však študenti rozprávajú od prvej hodiny, počas celej hodiny a počas celého kurzu. Študenti tak získavajú AKTÍVNU slovnú zásobu, ktorú aj vedia bez váhania použiť.

K učebnici navyše dostanete CD s komplet nahratou výučbou a anglicko-slovenský slovník. Ak nie ste na hodine, pozriete sa na našom online systéme, čo sa vo vašom kurze aktuálne deje, a môžete sa doma pripraviť na ďalšie hodiny pomocou stoviek online cvičení a diktátov. Príprava doma sa však nevyžaduje.

Novinkou v tomto školskom roku je v Poprade angličtina pre deti Wattsenglish. V zahraničí (ale napríklad aj v Bratislave) je to už zabehnutý britský koncept výučby pre deti od 3 do 11 rokov. Je založený na „native-like“ prostredí, čo znamená, že deti v materských školách na hodine vôbec nepočujú slovenčinu. Dieťa sa angličtinu neučí, ale osvojuje si ju prirodzenou cestou – podobne ako materinskú reč. A čo je najdôležitejšie, výučba je zábavná a deti sú tak úžasne motivované učiť sa prostredníctvom hry.

Novoročný trimester začína 19. januára. Prihlásiť sa je možné online alebo osobne, prvá hodina je zdarma. Pri prihlásení sa do skupinového kurzu do 23.12. získavate automaticky zľavu až 20 eur! Zľava platí aj na darčekové vianočné poukazy. Informácie o kurzoch alebo prihlásenie na bezplatné ukážkové hodiny na www.target-skola.sk alebo na tel. čísle 0948 47 46 01.

Súťažná otázka: Ako sa volá britský lingvista a zakladateľ metódy Wattsenglish? Správnu odpoveď pošlite na info@target-skola.sk, napíšte svoje celé meno a priezvisko a do predmetu mailu uveďte: poprad24.sk – súťaž. Troch výhercov vyžrebujeme 19. decembra.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!
4
Galéria
SÚŤAŽ: Otvorte svetu dvere a vyhrajte zľavy na jazykový kurz v škole TARGET!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM