Peter Handzuš Rôzne

Súťaž pokračuje. Zabávajte sa s celebritami

Aj posledná júlová sobota patrila v popradskom AquaCity celebritám. Návštevníkov akvaparku zabávala Smola a hrušky, po ktorej to na pódiu rozbalila Hip-hop fakulta Johnnyho Perfecta a Lady Mel. Aj tento týždeň môžete vyhrať celodenné lístky do AquaCi

Skoro domáca (spišskonovoveská) kapela Smola a hrušky dostala do varu prítomných skvelými letnými hitmi. Super choreografia dychovej sekcie, ako vždy, stála za to. Po ska – reggae – punkovom koncerte sa na pódiu predstavila Hip-hopová fakulta Johnyho Perfecta a Lady Mel.

Stovka tanečníkov predviedla, čo sa všetko dá naučiť na prázdninovom kempe za jeden týždeň. Tanečnú exhibíciu mladých talentov sledovali stovky ľudí. Túto sobotu akcii prialo aj počasie, čo znásobilo zážitok z celého vystúpenia.

Ak sa chcete zábavy v AquaCity zúčastniť osobne, môže to byť jednoduché – stačí na poprad@global24.sk (poprad@global24.sk) správne odpovedať na našu súťažnú otázku a možno práve vy získate celodenný vstup do popradského akvaparku.

[color=#ff0000]Kto vystúpi v rámci Hviezdneho leta v AquaCity 4. 8. 2012?[/co­lor] Správnu odpoveď nájdete v našom videu.

Správne odpovede z minulých súťažných kôl pokračujú a tak môžete ďalšou zdvojnásobiť svoju šancu na výhru. Už teraz môžeme prezradiť, že sa nestratia ani budúci týždeň a pripomíname, že dôležitý je telefonický kontakt. Dva lístky do AquaCity tentokrát posielame Branislavovi R. do Popradu.

[color=#cc0000]­[size=15]Cele­brity z minulého týždňa si môžete pozrieť[/size][/co­lor] [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.139332_Sou-v-Blue-Saphire:-Denis-Lacho-a-Old-School-Brothers]TU![/link]

Poprad24 Foto: mediaportal.biz Video: Peter Handzuš

Súťaž pokračuje. Zabávajte sa s celebritami
1
Galéria
Aqua Poprad SaH a Mel feat. Johny M.
29
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM