Aktualizované Tlačové správy

SÚŤAŽ: Rozprávkový víkend v Nízkych Tatrách za jedinú odpoveď!

Hráme o hodnotný pobyt v Penzióne Adika, zasadenom v čarovnej horehronskej doline v obci Mýto pod Ďumbierom. Pozrite tie zábery, oplatí sa skúsiť šťastie!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Rozprávkový víkend v Nízkych Tatrách za jedinú odpoveď!
76
Galéria

Dovolenka na Slovensku je čoraz populárnejšou. Nečudo, naša krajina ponúka skutočne rozprávkové zákutia. Práve takým je i dedinka Mýto pod Ďumbierom, ktorá si vás okamžite získa nefalšovaným podtatranským čarom. Tu stojí príjemný rodinný Penzión Adika – adresa vášho raja.

Hráme o víkendový pobyt!

Penzión Adika, to nie je len ubytovanie. Nádherné prostredie, skvelé jedlo a široké možnosti vyžitia v areáli i okolí ulahodia i náročným dovolenkárom. A práve o víkendový pobyt pre dve osoby s polpenizou v hodnote 160 eur súťažíme! Skúste šťastie a získajte víkend ako z rozprávky za jedinú odpoveď.

Súťažná otázka: Čo všetko spríjemní váš pobyt v Penzióne Adika?

  • A/ Sauna, vonkajší altánok s grilom, detské ihrisko, vírivka
  • B/ Bowling, vonkajší altánok s grilom, detské ihrisko, tenisový kurt
  • C/ Bowling, vonkajší altánok s grilom, vírivka, domáce koláčiky

Súťaž bola ukončená.

Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Penzión Adika: Ideálne miesto pre rodinný oddych
76
Galéria

Penzión Adika – horehronská oáza

Penzión Adika ponúka atraktívne ubytovanie rodinného typu v pokojnom prostredí dedinky Mýto pod Ďumbierom, no s rozsiahlymi možnosťami rekreácie v okolí. Prítomnosť prírody by ste mali cítiť na každom kroku, aj preto sú všetky izby vybavené nábytkom z masívu.

Každá izba je vybavená kúpeľňou so sprchovacím kútom, prípadne vaňou, WC a u väčšiny izieb sa môžete kochať výhľadom z balkóna. Samozrejmosťou je káblová TV na každej izbe a v spoločenských miestnostiach, ako aj bezplatné WIFI pripojenie v celom objekte.

V Penzióne Adika vám chcú vytvoriť dovolenku, na ktorú budete ešte dlho spomínať, zariadenie preto ponúka omnoho viac, než len ubytovanie – širokú škálu ponúk športovísk v okolí, skvelé jedlo, bohaté vybavenie, posedenie v altánku priamo v areáli a v neposlednom rade nádherné výhľady a nefalšovanú chuť Horehronia.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM