Tlačové správy

SÚŤAŽ s Tesco Online nákupmi

Vedeli ste, že v Poprade a okolí si teraz môžete nakúpiť potraviny online a my vám ich doručíme až k dverám? Zistite, či doručujeme aj k vám, a vyskúšajte túto službu medzi prvými!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ s Tesco Online nákupmi
Zdroj: TESCO SR

Tesco pri tejto príležitosti prichádza so súťažou, ktorej sa nedá odolať. Stačí správne odpovedať na dve jednoduché otázky a traja z vás získajú 40 € zľavový kupón na nákup cez službu Tesco Online nákupy. Súťaž prebieha od 10. 8. 2020 do 16. 8. 2020, tak sa poponáhľajte a nepremeškajte možnosť vyhrať túto skvelú zľavu na váš online nákup.

Čo sú Tesco Online nákupy?

Tesco Online nákupy ponúkajú všetky výrobky, ktoré nájdete aj v kamennom obchode, len si ich môžete objednať online z pohodlia domova. Ceny sú rovnaké ako v kamennom obchode, môžete si vyberať až z viac ako 13 000 produktov a jediné, čo je iné, je fakt, že ušetríte veľké množstvo času a vlastnej námahy. Okrem toho si môžete vybrať aj čas doručenia, aby ste si mohli naplánovať deň presne podľa vlastných predstáv. Benefitov je, samozrejme, viac, prečítať si o nich môžete tu.

Súťažné otázky

  1. Nad akú sumu vám nákup doručíme zadarmo?
  2. Do ktorých troch ďalších oblastí v okolí Popradu tiež dovážame tovar?

Odpovede na otázky nájdete v odkazoch v článku. Správne odpovede posielajte na adresu sutaz@internet.sk s predmetom e-mailu ZAŠTYRIDSAŤ. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby vo veku nad 18 rokov. Výhercov, ktorí uvedú správne odpovede, vyžrebujeme 17.8.2020 a mailom ich budeme kontaktovať.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte s podmienkami súťaže.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM