Marián Handzuš Rôzne

SÚŤAŽ: Užite si leto s AquaCity

Každú sobotu sa v popradskom aquaparku môžete zabaviť vďaka programu pripravenému pre každého. Zapojte sa aj do našej súťaže a vychutnajte si "Hviezdne leto v AquaCity" na vlastnej koži.

Po minulotýždňovej [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.137856_Ti­na-a-Tomi-Popovic-prileteli-do-AquaCity-vrtulnikom]veľko­lepej otváračke Tiny a Tomiho Popoviča [/link]do AquaCity opäť zavítali hudobníci, ktorí to pri bazénoch roztočili. Výborný nápad spojenia oddychu so zábavou sa tak organizátorom skvele darí.

Nadchádzajúcu sobotu zábavu odštartujú THE PASTELS a MARCEL & JUNIOR Z FUN RÁDIA a vy môžete byť pri tom. Stačí keď správne odpoviete na súťažnú otázku, ako sa volá najväčší hit skupiny Peter Bič Projekt, ktorý odznel v AquaCity. Správnu odpoveď nájdete aj v našej videospráve a do súťaže sa zapojíte odpoveďou na poprad@global24.sk (poprad@global24.sk). Nezabudnite v e-maile napísať aj telefonický kontakt, súťaž trvá do piatkovej polnoci a kontaktovať vás budeme v sobotu ráno.

Výherca súťaže o dva lístky „Thermal packet“ získava dva vstupy do krytých relaxačných bazénov, vonkajších bazénov s tobogánmi, 50m plaveckého a detského krytého bazénu a parných sáun. Lístky sú samozrejme prenosné a tak sa môžete rozhodnúť, kedy ich využijete. Počas letnej sezóny sú všetky atrakcie úplne zadarmo, takto môžete napríklad [link=http://www­.poprad24.sk/clan­ky?extend.138092_Tur­naj-vyhrala-Marna-snaha–Ostatni-sa-snazili-marne]využiť volejbalové ihrisko[/link].

Poprad24

SÚŤAŽ: Užite si leto s AquaCity
1
Galéria
Aquacity 07.07.2012
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM