Eva Viestová Hokej

Svište si zahrali v Revúcej

Na záver roka, už v silvestrovskom duchu zohrali revúcki hokejisti ďalší priateľský zápas s mužstvom HC Svište Poprad.

Ako vidieť z výsledku, okolo stovky divákov videlo bezstarostný hokej na oboch stranách, gólov skoro ako niekedy v hádzanej. Brankári si vymenili posty, keď náš si zobral píšťalku a zapískal si ako rozhodca a súperov brankár si zahral v útoku, dokonca aj skóroval. Naši dlhoroční priatelia spod Tatier, účastník bývalej Podtatranskej hokejovej ligy, niektorí chlapci aj so skúsenosťami z vyšších súťaží, hrali celoplošný, rýchly, kombinačný hokej a zaťažovali naše konto.
Naši hokejisti tiež vsadili na ofenzívu a tak diváci, ktorí vytvorili dobrú atmosféru sa bavili a boli spokojní aj obojstrannou hrou, množstvom gólov – i keď asi nie s prehrou domácich, ale Svište sú iná kvalitatívna úroveň ako doterajší súperi. Takže po stretnutí, spestrenom na záver samostatnými nájazdmi, padla dohoda o ďalšom stretnutí v Revúcej, o termíne ktorého Vás budeme včas informovať.

MHK Magnezit Revúca – HK Svište Poprad 10 : 16 (2:5,3:5,5:6)

Na prahu nového roka 2012 MHK Magnezit Revúca ďakuje svojim priaznivcom za podporu v uplynulom období a prajeme všetkým priaznivcom hokeja a športu vôbec všetko naj…, veľa zdravia, šťastia a úspechov vo svojej činnosti v roku 2012.

Zdroj info : V. Andraščík

Svište si zahrali v Revúcej
1
Galéria
HokejRevucaPopradSviste
41
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM