Krimi

Takto na Popradskom plese vyčíňal zlodej! Policajti zadržali Jaroslava (26), dali ho do cely

Muž (42) zo Štrby oznámil krádež zariadenia aj potravín v jednom z bufetov na Popradskom plese. Stalo sa tak ešte v septembri. Polícia teraz z krádeže obvinila Jaroslava (26). Mladík bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Ilustračný obrázok k článku Takto na Popradskom plese vyčíňal zlodej! Policajti zadržali Jaroslava (26), dali ho do cely
Zdroj: Dnes24.sk

„Zlodej najskôr odstránil drevené dosky zo steny bufetu a potom z neho odniesol rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnú rúru, elektrický ohrievač, dve plastové nádoby na odpadky, predlžovací elektrický kábel, kartón vriec na odpadky, plastové vedro, elektronickú registračnú pokladnicu, rôzne druhy liehovín, piva, cukroviniek, príveskov, magnetiek, odznakov, mincí a 18 pršiplášťov. Majiteľovi vznikla škoda vo výške 1 900 eur,“ opísala krádež na Popradskom plese Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Ako ďalej hovorkyňa uviedla, následným vyšetrovaním okolnosti tejto krádeže bolo zistené, že skutku sa mal dopustiť Jaroslav (26) z obce Hrabušice, ktorému bolo vznesené obvinenie z prečinu krádeže. „Trestná sadzba je v tomto prípade šesť mesiacov až tri roky odňatia slobody,“ objasnila Migaľová.

Obvinený Jaroslav bol zadržaný, umiestnený do cely policajného zaistenia a poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Vysoké Tatry spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM