Monika Vengrínová Rôzne

Talentovaní študenti predviedli svoje umenie: Takéto krásne dielka vytvorili

Študujú umenie, majú talent a fantáziu. Pravidelne to dokazujú i svojimi klauzúrnymi prácami, ktoré rozhodne stojí za to vidieť. Koláže, maľba na sklo, fotografie, propagačné materiály... Prechádzku Kežmarkom si môžete spríjemniť touto výstavou až do konca mesiaca.

Ilustračný obrázok k článku Talentovaní študenti predviedli svoje umenie: Takéto krásne dielka vytvorili
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

„Klauzúrne práce, ktoré tu máme aktuálne vystavené robia študenti približne raz za pol roka. Každé sú na inú tému podľa náročnosti, ročníka a odboru. Tentoraz napríklad prváci robili sklomaľbu a štvrtáci propagačné materiály,“ uviedla Petra Kantoreková z Výstavnej siene Barónka v Kežmarku.

Ide o práce žiakov Strednej umeleckej školy v Kežmarku a vidieť ich môžete od štvrtka 5. do 26.februára v spomínanej výstavnej sieni. Ďalšie práce žiaci vystavia približne v júni. Dovtedy si môžete vychutnať i ďalšie umelecké dielka, a to napríklad Veľkonočnú výstavu Súkromnej strednej odbornej školy Biela voda od konca marca do 9.apríla, či výstavu s názvom Moje neistoty, ktorá bude nainštalovaná od 13.apríla.

Lahôdkou pre detičky bude nevšedná výstava bábkových divadiel, ktorú si budete môcť pozrieť od 4. do 23.marca, pričom v dňoch 4. až 6.marca od 16.00 hodiny autori výstavy v Barónke s vytvorenými dielami deťom zahrajú krásnu rozprávku. Bonusom bude možnosť s bábkami a kulisami sa i zahrať. Tak už viete, kam vezmete svoje deti?

Zaujímavá výstava prác mladých študentov
24
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM