Tlačové správy

Tatranská akadémia získala ocenenie DIGITÁLNA JEDNOTKA 2018

Vo štvrtok (14.02.2019) sa predstavitelia a členovia Digitálnej koalície – Národnej koalície pre digitálne zručnosti a povolania Slovenskej republiky stretli na výročnom zasadnutí, ktoré sa konalo na pôde Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Tatranská akadémia získala ocenenie DIGITÁLNA JEDNOTKA 2018
6
Galéria

Hlavnými bodmi programu boli odpočet plnenia záväzkov Digitálnej koalície, prezentácia pristupujúcich členov a odovzdanie ocenení. Tatranská akadémia získala ocenenie Digitálna jednotka 2018.

Digitálna koalícia je silnou a etablovanou značkou a považujem ju za jedinečnú platformu. Zároveň oceňujem otvorený dialóg medzi štátom a odbornou i laickou verejnosťou, ktorej leží na srdci ďalší rozvoj Slovenska v oblasti digitálnej a dátovej ekonomiky,“ vyhlásil podpredseda vlády Richard Raši.

Výročného zasadnutia sa zúčastnili predseda vlády SR a čestný predseda Digi­tálnej koalície Peter Pellegrini, podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu a predseda predstavenstva Digitálnej koalície Richard Raši, prvý viceprezident ITASu a predseda výkonného výboru Digitálnej koalície Mário Lelovský a zástupcovia členských subjektov. Hostiteľom podujatia bol minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Tatranská akadémia s významným ocenením
6
Galéria
Zdroj: Ing. Vladislav Mitický
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM