Martin Sýkora Hokej

Tatranský pohár klope na dvere: Poznáme cenu vstupeniek na tradičný turnaj

Popradský hokejový klub zverejnil výšku vstupného na jednotlivé zápasy Tatranského pohára. Za to, že uvidíte výborné celky z európskych líg, si zaplatíte.

Ilustračný obrázok k článku Tatranský pohár klope na dvere: Poznáme cenu vstupeniek na tradičný turnaj
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 25. augusta odštartuje šesťdesiatydeviaty ročník druhého najstaršieho hokejového turnaja v Európe. O Tatranský pohár zabojujú štyri družstvá zo štyroch krajín – český HC Oceláři Třinec, fínsky Lahti Pelicans, švédsky Örebro HK a domáci HK Poprad.

Organizátori si súperov skutočne veľmi cenia. Popradský hokejový klub zverejnil ceny vstupeniek na svojej webovej stránke. Výška vstupného:

  • Vstupenku na jeden zápas (6 €) si je možné zakúpiť na vybraný zápas zo zápasového programu turnaja. Na zápas Örebro HK – HC Oceláři Třinec, ktorý sa hrá na ZŠ v Spišskej Novej Vsi, je možné zakúpiť len jednozápasovú vstupenku. Na tento zápas nie je možný vstup so vstupenkou na celý turnaj (vstupenka 5 zápasov).
  • Vstupenka na dva zápasy (8 €) platí na zápasy hrané v jeden deň turnaja.
  • Vstupenka na 5 zápasov (10 €) platí na všetky zápasy turnaja, ktoré sa odohrajú na Zimnom štadióne mesta Poprad. S touto vstupenkou nie je možný vstup na zápas Örebro HK – HC Oceláři Třinec, ktorý sa hrá na ZŠ v Spišskej Novej Vsi.

Vstupenky bude možné zakúpiť na Predpredaj.sk a v pokladniach zimného štadióna.

PREČÍTAJTE SI AJ: Tatranský pohár sa blíži: Poznáme časy a rozlosovanie zápasov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM