Monika Vengrínová Kultúra

Minulý víkend návštevníkov Aquacity bavila Dominika Mirgová, Ladylicious a deti z Jumbochicks

Leto sa chýli ku koncu a pomaly končí aj to tohtoročné hviezdne v Aquacity Poprad. V sobotu to roztočili dievčatá z Ladylicious, detičky z Jumbochicks a speváčka Dominika Mirgová. Nedeľa patrila deťom, ktoré bavila Hello Kitty.

Ilustračný obrázok k článku Minulý víkend návštevníkov Aquacity bavila Dominika Mirgová, Ladylicious a deti z Jumbochicks
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Tanečné skupiny na turné s Luciou Bílou

„Toto leto sme si parádne užili a momentálne sa tešíme na novú sezónu. Pripravujeme veľké česko-slovenské turné Lucie Bílej, okrem toho The Pastels televíznu šou The Move up a Jumbochicks nový detský projekt, ktorý by mal mať premiéru na jar budúceho roka,“ predstavuje najbližšie plány tanečných skupín The Pastels, Ladylicious a Jumbochicks ich choreograf a producent Miňo Kereš.

Dominika Mirgová, Ladylicious & Jumbochicks
35
Galéria
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Dominika Mirgová s novým albumom Nová

Leto vyšlo aj Dominike Mirgovej, ktorá stihla viacero koncertov predovšetkým na východnom Slovensku, i dovolenku v Tunisku so svojimi rodičmi a aktuálne jej vychádza nový album Nová, na ktorom nebudú chýbať hity ako Nová, Labuť, Láska, či Kto je on, ale i piesne, ktoré fanúšikovia doteraz nepoznali.

„Na albume budú všetko moje „hitovice“, ale aj nové piesne, ktoré si fanúšikovia určite zaľúbia, pretože sú to všetko tanečné pesničky, také srdcu blízke. Hlavne texty, ktoré mi aj naďalej písal Miro Jaroš. Chýbať nebudú ani dva duety. Jeden s Rakbym a druhý s reperom, ktorého meno zatiaľ neprezradím,“ hovorí Mirka a zároveň stíha pochváliť i Aquacity: „Minulý rok som sem zobrala rodičov v rámci dovolenky a bolo nám tu výborne. Naozaj sme boli veľmi spokojní. Rada sa sem vraciam, je tu super prostredie, jednoducho všetko“.

Najbližšie môžu fanúšikovia Mirku vidieť v Spišskej Starej Vsi, v Košiciach a v rodnej Trnave.

Posledný víkend Ewa Farna a plážová párty

Popradčania, ale i všetci návštevníci popradského aquaparku sa tiež môžu tešiť na posledný víkend Hviezdneho leta. V piatok 30.8. o 17.00 za­čína Mega Zatváračka so špeciálnym hosťom Ewou Farnou a v sobotu to môžete roztočiť na Europa2 Extravaganza Beach Party.

Dominika Mirgová, Ladylicious & Jumbochicks
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM