Monika Vengrínová Rôzne

Teploty stúpajú. Korčuľovanie na námestí sa skončilo

S odchádzajúcou zimou a stále vyššími teplotami vzduchu mesto ukončuje prevádzku mobilných ľadových plôch v meste. Ako prvé zrušilo korčuľovanie v centre. Plochu pred arénou bude možné využívať ešte niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku Teploty stúpajú. Korčuľovanie na námestí sa skončilo
Zdroj: TASR

Od 6. marca sa na Námestí sv. Egídia už nekorčuľuje, pretože prevádzka oboch ľadových plôch by bola z dôvodu oteplenia veľmi nákladná. „Keďže záujem o mobilnú ľadovú plochu v centre mesta určenú pre najmenších korčuliarov bol v posledných dňoch už naozaj nízky, rozhodli sme sa túto plochu uzavrieť. V prevádzke ostáva do 15.3.2013 ešte ľadová plocha pri Aréne Poprad,“ uviedol Martin Sýkora zo správy viacúčelovej haly. Ľadová plocha vedľa Arény Poprad bude aj naďalej v prevádzke v štandardnom režime denne od 10.00 do 20.00 hod.

Mobilné ľadové plochy ponúkajú možnosť športového vyžitia Popradčanom i ľuďom z okolia už niekoľko rokov. Malá ľadová plocha na námestí, ktorá navyše dotvára originálnu atmosféru v centre mesta počas zimných mesiacov, je v prevádzke už od roku 2008, na sídlisku pri Aréne Poprad pribudla ľadová plocha o rok neskôr.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM