Tlačové správy

Tesco spúšťa online nákupy v Poprade a okolí, potraviny doručí zákazníkom až k dverám

Už aj obyvatelia Popradu a priľahlých oblastí, ako sú Kežmarok či Spišská Nová Ves, si môžu nakúpiť potraviny jednoducho online a užiť si doručenie nákupu až k dverám.

Ilustračný obrázok k článku Tesco spúšťa online nákupy v Poprade a okolí, potraviny doručí zákazníkom až k dverám
Zdroj: TESCO SR

Týka sa táto skvelá správa aj vás? Zistite o nej viac a vyskúšajte túto službu medzi prvými!

Ako v obchode, len pohodlnejšie

Predstavte si, že prechádzate kamenným obchodom so svojím košíkom a vyberáte si všetko, čo práve potrebujete. Teraz si predstavte, že sa celý obchod nachádza na jednej internetovej stránke a vy si ho prezeráte z pohodlia domova, v pokoji a bez zbytočného čakania v rade. Presne tak funguje služba Tesco Online nákupy.

Ceny sú rovnaké ako v kamennom obchode, môžete si vyberať až z viac ako 13-tisíc produktov a jediné, čo je iné, je fakt, že ušetríte veľké množstvo času a vlastnej námahy. Na jednom mieste si môžete pozrieť celú akciovú ponuku Tesco.

Čo sa deje po objednávke?

Pri objednávke si vyberiete z ponuky produktov tie, ktoré si chcete nakúpiť, a následne si zvolíte čas doručenia v podobe dvojhodinového časového intervalu. O váš nákupný zoznam sa postarajú naši zamestnanci, ktorí vyberajú len tie najlepšie výrobky, rovnako, ako by ich vyberali pre seba.

Pokiaľ nebudete spokojný s konkrétnou položkou z nákupu, jednoducho ju pri doručení vrátite vodičovi a nebudete za ňu platiť.

Nenaťahujte sa s nákupom, dajte si ho doručiť až k dverám

Vodiči vám dovezú nákup v čase, ktorý vám najviac vyhovuje a ktorý ste si sami vybrali. Je to skvelá výhoda obzvlášť pre starších ľudí, ale aj pre rodiny, ktoré si zvyknú robiť veľké rodinné nákupy.

Nakúpte si pomocou pár kliknutí

Ak si chcete vybaviť nákupy ešte rýchlejšie a pohodlnejšie, mali by ste vyskúšať aj aplikáciu Tesco Online nákupy, s ktorou vám stačí pár kliknutí a nákup je hotový!

Viac informácií o službe Tesco Online nákupy nájdete na webovej stránke.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TESCO SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM