Peter Handzuš Kultúra

The Dark Trip v Poprade: Jeden herec a rôzne pohľady na drogy

The dark trip alebo Cesta do tmy je divadelná inscenácia s jedným hercom. Hlavnou myšlienkou hry sú drogy. Drogy ako útek, drogy ako láska, drogy ako nenávisť.

Ilustračný obrázok k článku The Dark Trip v Poprade: Jeden herec a rôzne pohľady na drogy
Zdroj: Dnes24.sk

Pred tým ako prevrátite očami s myšlienkou opäť ďalšie tlačenie nezmyslov do hlavy, mali by ste vedieť, že je to inscenácia, ktorá nie je tradičná. Jedná sa o autobiografickú hru. Príbeh, ktorý herec Martin Žák napísal aj hrá, si aj sám odžil. Hra je prerozprávaný príbeh o chlapcovi, ktorý sa dostane k drogám a následne jeho život naberá rýchly spád, ktorý nevie zastaviť.

Inscenácia je mladá, energická, je určená predovšetkým divákom v teenagerskom veku. Stvárňuje všetko, s čím sa mladý človek môže potýkať v dnešnej dobe. Od túžby neviazane sa zabávať, cez zraniteľnú lásku a schopnosť všetko jej podrobiť až po zobratie drogy, dílerstvo a padnutie vďaka tomu až na úplné dno. Hra má priniesť mladému divákovi nielen pocit, že drogy nie sú dobré, ale pocit, že keď si zoberieš drogu, zničíš nielen svoj život, ale aj životy svojich blízkych.

Zaujímavé predstavenie môžete vidieť v Dome kultúry v Poprade v stredu 23. septembra. Ráno o 9:00 bude predstavenie pre školy, o 11:00 VIP predstavenie a o 17:00 predstavenie pre verejnosť. Po večernom predstavení bude o 19:30 afterpárty v Klube Zóna za účasti herca Martina Žáka. O hudbu sa postarajú The Breeze – Chillout Music a DJ Saffron.

The Dark Trip
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM