Peter Handzuš Iné športy

Tím K_Corp bojoval o druhé miesto v Open lige. Proti Banskej Bystrici uhral remízu

V poradí šiesty zápas odohrali popradskí futsalisti proti tímu MIBA Banská Bystrica. Druhé domáce vystúpenie tímu K_Corp v Open lige si do Arény Poprad prišlo pozrieť päťsto divákov.

Ilustračný obrázok k článku Tím K_Corp bojoval o druhé miesto v Open lige. Proti Banskej Bystrici uhral remízu
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V súboji o druhé miesto chceli domáci zabrať už hneď v úvode. Do zápasu vstúpili veľmi dobre a rýchlo sa dostali do vedenia 2:0, keď sa im podarilo zúžitkovať nacvičené signály. „Neviem, či to bolo veľkou eufóriou alebo prílišným chcením, ale mali sme tam potom veľa faulov. Mali sme hru v rukách, ale faulami sme sami seba dostali pod tlak a hostia premenil dva desaťmetrové kopy. Snažili sme sa potom len polčas dohrať. Bez faulov a bez zranenia,“ povedal po zápase tréner K_Corp Poprad Tomáš Sabo.

Diváci v Pprade videli veľmy pekný futsal, s obojstranným nasadením a s peknými šancami. „Mrzí ma, že sme nepremenili vyložené šance v záverečných minútach. Zápas mal vysokú úroveň aj vďaka kvalitnému súperovi. Výsledok nás nepotešil, ale chclapci odviedli poctivú robotu,“ dodal Sabo.

Podľa trénera hostí Jána Dzura bola záverečná deľba bodov spravodlivá. Ocenil aj skvelú atmosféru, ktorá v Poprade počas zápasov Openligy vládne. Na sobotný súboj Popradu s Banskou Bystricou sa prišlo pozrieť 500 divákov. „Z prípravných zápasov sme vedeli, že to bude hektický zápas a tak sme sa naň aj pripravovali. Trocha sme využívali hernú nevyspelosť súpera, čo sa prejavilo hlavne tými faulami v úvode. Dnes sa nám podarilo dať dve desiatky, za čo chlapcov určite pochválim. Mrzí ma červená karta v druhom polčase, možno to nebolo až tak zaslúžené, ale my sme sa potom snažili túto výhodu využívať a nepremenené šance v druhom polčase nás budú veľmi mrzieť. Poprad si určite zaslúži hrať túto ligu a už sa teším na odvetu u nás v Banskej Bystrici,“ konštatoval tréner Miba Banská Bystrica Ján Dzuro.

FK K_Corp Poprad stráca na druhé miesto, na ktorom je MIBA Banská Bystrica, aj naďalej dva body. Na čele tabuľky je zatiaľ bez prehry FK Dragons Podolie.

FC K_Corp Poprad – MIBA Banská Bystrica 5:5 (2:3)
Góly: Tropp 3, Beller, Brož – Wilwéber 2, Kútik, Konder, Výlupok

FK K_Corp Poprad – MIBA Banská Bystrica
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM