Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Dajte zabrať svojim brániciam, čaká vás zábava na plné obrátky

Začiatok prázdnin sa bude niesť v duchu zábavy, dobrej nálady, osláv, ale tiež katastrof a nedorozumení. 7. júla totiž prichádza do kín bláznivá komédia Mike a Dave zháňajú baby.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Dajte zabrať svojim brániciam, čaká vás zábava na plné obrátky
Zdroj: CinemArt

Zahrajú si v nej Anna Kendrick, Adam DeVine, Aubrey Plaza a najmä obľúbený Zac Efron. Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Životné drámy či osudy vojnových hrdinov však nečakajte. Ide o katastrofickú komédiu, ktorá opisuje príbeh dvoch bratov Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), ktorí boli vždy presvedčení o tom, že jedine oni dokážu rozbehnúť tú správnu zábavu na rodinných oslavách. Či to boli svadby, narodeninové oslavy, alebo pohreby. Ostatní priami účastníci týchto stretnutí to však rozhodne videli inak. Hlavne z toho dôvodu, že takmer každý príspevok bratov do spoločnej zábavy skončil totálnou katastrofou: rozsiahlym požiarom, ťažkým zranením, infarktom, demoláciou slávnostnej tabule a pod.

A tak keď ich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovať svadbu na Havaji, milí bratia dostanú od rodičov podmienku: na svadbu si musia zaobstarať partnerky, ktoré ich udržia na uzde. Mike a Dave preto začnú cez internet zháňať baby, ktoré by ich sprevádzali na havajskú svadbu ich sestry. Mladí rebeli tajne dúfajú, že si vyberú slušné dievčatá a oni sami si potom užijú divokú dovolenku. No zo slušných dievčat sa vykľuje nekontrolovateľné dievčenské duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), ktoré ich prekoná tak vo flámovaní, ako aj v katastrofách všetkého druhu.

Mená výhercov súťaže

2 lístky do kina: Jana Lizoňová, Karol Kačo
Balík cien k filmu: Katka Zoričáková

Blahoželáme všetkým výhercom! Čoskoro ich budeme informovať prostredníctvom e-mailu.

Tip do kina + SÚŤAŽ: Dajte zabrať svojim brániciam, čaká vás zábava na plné obrá
13
Galéria
Zdroj: CinemArt
Tip do kina + SÚŤAŽ: Dajte zabrať svojim brániciam, čaká vás zábava na plné obrá
1
Galéria
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM