Tlačové správy

To, že v STODOLE sa dá vždy dobre najesť, už vie každý: Poznáte ale Kubkov kopček?

Reštaurácie STODOLA v Poprade a v Starom Smokovci sú dobre známe tým, že v dobrom jedle tu nemusíte robiť kompromisy už viac ako 10 rokov. Nedávno prišli s parádnou novinkou.

Ilustračný obrázok k článku To, že v STODOLE sa dá vždy dobre najesť, už vie každý: Poznáte ale Kubkov kopček?
13
Galéria
Zdroj: Stodola- slovenská reštaurácia

Reštaurácia Stodola v Poprade, ale aj reštaurácia Stodola v Starom Smokovci, má už svojich stálych zákazníkov. Ich rady sa ale neustále rozširujú. Recept je podľa majiteľa reštaurácií veľmi jednoduchý: „Varíme s láskou.

Kvalita bez diskusie

Jedlá pripravujeme výhradne z overených surovín od stálych dodávateľov, aby sme zabezpečili vždy rovnakú kvalitu. Rovnako aj naše koláče, knedlík a ďalšie dobroty si pečieme sami,“ dodáva majiteľ s hrdosťou v hlase.

Ako už napovedá názov reštaurácie, v Stodole sa pripravujú pravé slovenské špeciality. Môžete si tak pochutnať napríklad na salašníckej baranine s praženými šúľancami a kyslou kapustou či na uhliarskom steaku z bravčovej krkovičky so syrovo-smotanovými haluškami s opraženou cibuľkou. (celý jedálny lístok z Popradu nájdete TU, zo Starého Smokovca zas TU)

Medzi najobľúbenejšie jedlá našich hostí patrí richtársky tanier, domáca huspenina a tradičné palacinky so šľahačkou,“ hovorí ďalej majiteľ obľúbených reštaurácií.

Zmrzlina ako sa patrí

Ak vám ešte ostalo miesto po výdatnom obede, alebo len tak prechádzate okolo reštaurácie Stodola v Poprade či Smokovci, určite ochutnajte zmrzlinu z vlastnej výroby s originálnym názvom Kubkov kopček. Nie je to totiž obyčajná zmrzlina.

Ide o poctivú remeselnú lahôdku bez umelých farbív, konzervantov, hydrogénovaných tukov a palmového oleja. Navyše ju robíme s láskou a je naozaj veľmi dobrá. Poctivo si vyberáme dodávateľov ingrediencií, samozrejme uprednostňujeme tých regionálnych,“ hovorí prevádzkar zmrzlinární.

„Naše zmrzliny sú 100% BEZLEPKOVÉ a ako novinku uvádzame na trh zmrzlinu VEGAN 100% bez derivátov z mlieka a iných živočíšnych zložiek,“ dodáva.

Okrem zmrzlín plných chuti tu nájdete aj čoraz obľúbenejšie sorbety s minimálne 50% podielom ovocia.

Viac o novinkách v Kubkovom kopčeku nájdete aj na sociálnej sieti.

Kubkov kopček: Remeselná zmrzlina v Poprade aj v Starom Smokovci
5
Galéria
Zdroj: Stodola- slovenská reštaurácia

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Stodola- slovenská reštaurácia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM