Pavol Hrabovský Rôzne

TOP víkendové akcie v Poprade: Ďurica, jazz aj predstavenie pre deti

Ďalší jesenný víkend klope na dvere. Nepreseďte ho doma! Vyrazte si na akcie, ktoré si tento víkend nemôžete nechať ujsť.

Ilustračný obrázok k článku TOP víkendové akcie v Poprade: Ďurica, jazz aj predstavenie pre deti
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Popradské líšky – ICE DREAM Košice

25. októbra o 19:00 hod., Zimný štadión Poprad

Popradské líšky sa predstavia na domácom ľade proti celku z Košíc. Príďte aj vy podporiť naše dievčatá, v ich snahe udržať doma cenné body.

Hudobný piatok – Juraj Helcmanovský

25. októbra o 18:30, Fabrika restaurant Poprad

Juraj Helcmanovsky vám predvedie neuveriteľný hudobný prejav na cimbale – do tónov známych skladieb. Zažite jedinečné predstavenie v príjemnom prostredí, ktoré si môžete vychutnať už tento piatok.

One Two Jazz Festival 2019

25 októbra o 18:00, Tatranská galéria

Druhá časť jazzového festivalu One Two Jazz opäť poskytne skvelý program. Mená a hudobné telesá ako The CoolCatz, Arpád Farkaš a Ján Kopčák Duo, Alan a Štefan Bartuš Trio a Milo Suchomel, čakajú na návštevníkov v Tatranskej galérii v Poprade. Festival si dal za cieľ podporiť jazzovú scénu na Slovensku, spolu s ich autormi. Rovnako sa snaží hľadať nové talenty a čo najviac rozšíriť jazzovú komunitu.

Tatranský pohár v kulturistike

26. október o 14:00 hod., Aréna Poprad

Slovenská asociácia fitness, kulturistiky a silového trojboja uvádza 39. ročník Tatranského pohára v kulturistike. Súťažiť sa bude v klasickej kulturistike a vo physique mužov, rovnako ako vo fitness, body fitness a bikini fitness žien.

Perníková chalúpka – Ofina Ružomberok

27. október o 10:00 hod., Dom kultúry

Neposedné deťúrence, Janko a Marienka, zablúdili v lese. Čas sa kráti, v lese sa stmieva a deti nevedia čo robiť. Na všetko zabudnú, keď objavia chalúpku z perníkov. Nádherná chalúpka zo sladkej dobroty má ale nepríjemnú obyvateľku , ktorou je zlá ježibaba. Čo myslíte? Podarí sa Jankovi a Marienke ujsť, alebo skončia na obrovskej lopate v peci? Rozprávka plná vtipných gagov, humoru a perníkov čaká len na vás.

Cestovateľský festival – Cestou necestou

27. október o 16:30 hod., Kino Tatran

Cestovateľský festival Cestou necestou zamieri opäť do popradského Kina Tatran. Príďte aj vy navštíviť magické Peru, Nepál a prejdite 170 km okolo úchvatného Mt. Blancu. Úchvatné scenérie, zábery a fotografie, vám ukážu svet očami cestovateľov.

Nenechajte si ujsť ani toto vystúpenie, už tento pondelok:

Adam Ďurica a Hostia

28. október o 19:00 hod., Dom kultúry

Turné Adama Ďuricu pokračuje v Poprade. Nenechajte si ujsť akustickú podobu všetkých obľúbených skladieb a ich prerod na novú podobu, ktorú ste doteraz ešte nepočuli. Rovnako ako aj v ostatných mestách, tak aj v Poprade na vás čaká prekvapenie v podobe špeciálnych hostí.

V priloženej galérii, si môžete prezrieť obľúbené lokality, ktoré navštevujú popradské mamičky cez túto jeseň.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Mamičky v tom majú jasno: Lokality v jeseni, ktoré očaria nejedno dieťa
5
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM