Peter Handzuš Rôzne

Toto sa len tak nevidí: Deti dostali ihrisko vďaka učiteľke!

Deti v Poprade - Veľkej dostali k svojmu sviatku veľký darček. V areáli základnej školy pribudlo nové detské ihrisko. To nebude slúžiť iba žiakom. Prístup k nemu má aj široká verejnosť.

Dospelí pripravili deťom vo Veľkej naozaj veľkolepý darček. Podarilo sa im v areáli miestnej školy vybudovať nové detské ihrisko. Žiaci ho vyskúšali v piatok v rámci osláv Dňa detí. Ihrisko slávnostne otvorili hneď po programe na umelej tráve, kde sa školákom predstavili štvornohí kamaráti s ich majiteľmi v športe zvanom agility.

Nápad vybudovať nové ihrisko za školou dostala učiteľka 1. stupňa Miroslava Božoňová Garčárová. Tá celý projekt aj vypracovala. Vďaka sponzorom sa podarilo získať dostatok financií, a tak počas slávnostného otvorenia neskrýval riaditeľ školy Richard Bekess hrdosť na svojich spolupracovníkov aj celú školu.

Detské ihrisko nebude slúžiť len žiakom miestnej školy, ale prístup k nemu má aj široká verejnosť. Záujem potvrdzujú aj popoludňajšie návštevy mamičiek so svojimi malými ratolesťami.

Poprad24 Foto: Lucia Helebrandtová Video: Peter Handzuš

Toto sa len tak nevidí: Deti dostali ihrisko vďaka učiteľke!
1
Galéria
mdd_ihrisko
25
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM