Monika Vengrínová Rôzne

Toto sme v uliciach Popradu ešte nikdy nezažili: Mestom pôjde halloweensky pochod!

Dušičkový víkend je predo dvermi a okrem spomienok na zosnulých, sa aj v našich končinách pomaly začína udomácňovať sviatok prevzatý z USA. Tekvice a strašidelné masky sa čoraz častejšie objavujú aj u nás a inak tomu nebude ani v Poprade, kde sa po prvý raz uskutoční Halloweensky pochod mestom.

Ilustračný obrázok k článku Toto sme v uliciach Popradu ešte nikdy nezažili: Mestom pôjde halloweensky pochod!
Zdroj: TASR

Halloween pre mladých ľudí nebude tento rok len o diskotékach. Popradský mládežnícky parlament prichádza so zaujímavou akciou, aká v našom meste ešte nebola. Stačí si pripraviť strašidelný kostým a halloweensky sa naladiť.

„Vítané sú aj rôzne rekvizity a doplnky, ako napríklad tabuľky. Účastníci pochodu sa môžu tešiť aj na púšťanie lampiónov šťastia, zborové hulákanie a neľudskú atmosféru, či bláznivé fotky,“ uviedol spoluorganizátor podujatia, člen Popradského mládežníckeho parlamentu, Jakub Dančo.

Halloweensky pochod je určený mladým ľuďom vo veku 13 až 26 rokov, pričom traja najhrôzostrašnejší chalani a tri baby budú odmenení hodnotnými cenami. Vyhodnotenie najlepších kostýmov prebehne v OC Forum, kam sa mladí v rámci sprievodu dostanú po tom, ako začnú na Námestí sv. Egídia a pokračovať budú na autobusovú stanicu.

Pochod sa bude konať v sobotu 31.októbra so zrazom na námestí pri fontáne o 16.30 až 17.00. Samotný pochod začne o 17.10. „V spojení s úžasnými mladými ľuďmi a neľudskou atmosférou prežijete nezabudnuteľný zážitok,“ sľubuje organizátor.

foto: ilustračné

Prvý Halloweensky pochod mestom Poprad
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM