Peter Handzuš Rôzne

Tradícia je tradícia: Spojenú školu v Poprade navštívil Mikuláš

V piatok 5. decembra 2014 zavítal na Spojenú školu, Dominika Tatarku v Poprade, Mikuláš v sprievode anjelika a čertov. Pozdraviť prišiel nielen tých malých na základnej škole, ale aj starších na 8-ročnom gymnáziu, či najstarších na 5-ročnom slovensko-nemeckom bilingválnom gymnáziu.

Ilustračný obrázok k článku Tradícia je tradícia: Spojenú školu v Poprade navštívil Mikuláš
Zdroj: Dnes24.sk

Najskôr neposední čerti vbehli k najmenším žiakom na prvom stupni ZŠ. Občas v očiach detí bolo vidieť strach a niekedy aj malú slzu, ale keď sa objavil v triede Mikuláš s anjelikom, hneď bolo veselšie. Zlých čerti postrašili, dobrých anjeli pohladkali a postískali. Mikuláš so svojou skupinou deťom rozdali baličky so sladkými dobrotami a deti sa im odmenili veselým spevom a milými basničkami.

No Mikuláš nezabudol ani na starších žiakov ZŠ a na nových Primanov z 8-ročného gymnázia. Všetkých po tvári ufúľali naše čertice rukami od uhlia a čerti niektorých menej dobrých študentov vopchali do mecha.

Slovami: Hohoho – Rok s rokom sa zišiel a ja som vás opäť všetkých pozdraviť prišiel sa na hlavnej chodbe vestibulu začala pravá Mikulášska show. Skvelá nálada sa niesla po celej škole.

So svojími tanečnými vystúpeniami prišli pozdraviť žiakov aj maturanti zo 4.D a 5.F. Najmladší žiaci zaspievali veselé pesničky a študentky z 3. ročníka gymnázia prekvapili nádherným anjelským tanečným vystúpením. A potom začala pravá diskotékova atmosféra…

Mikuláš v Spojenej škole
1
Galéria
Mikuláš v Spojenej škole
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM