Peter Handzuš Krimi

Tragédia pri Vydrníku: Rýchlik vpálil do chodca (†63)

AKTUALIZOVANÉ. Na trati medzi Popradom a Vydrníkom došlo k tragédii. Rýchlik z Bratislavy zrazil chodca, ten rozsiahle zranenia neprežil. Nehoda narušila aj železničnú prevádzku a kvôli nej meškali vlaky aj vyše troch hodín.

K tragickej zrážke došlo v pondelok na 1. traťovej koľaji o 14:41. Nehodu mal rýchlik Dargov smerujúci z Bratislavy do Humenného. Niekoľkotonový stroj zrazil muža (†63) zo Štúrova. Ten zraneniam vo večerných hodinách podľahol.

Chodca na mieste ošetrovali privolaní záchranári, ktorí ho vzápätí previezli do nemocnice, kde naďalej lekári bojovali o jeho život. „Po prevoze do nemocnice utrpeným zraneniam ešte v ten deň vo večerných hodinách podľahol,“ povedal pre www.poprad24.sk prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

[color=#3399ff]Pre nehodu meškalo na trati sedem vlakov v čase 183 minút. „Doprava na trati bola obnovená o 16:35 hod,“ povedala Zuzana Chalupová zo Železníc Slovenskej republiky. Prípad teraz majú v rukách popradskí policajti. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. [/color]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM