Peter Handzuš Krimi

Tragická nehoda pred Vianocami

Pri nehode medzi Popradom a Hozelcom vyhasol vo štvrtok večer jeden ľudský život.

Medzi Popradom a obcou Hozelec na ceste 1/18 sa stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomrel jeden človek. Operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Klabník pre TASR uviedol, že k nehode došlo vo štvrtok (22.12.) krátko pred 21. hodinou.

Vodič narazil do stromu, pričom ho vymrštilo cez dvere auta a jedna noha mu ostala vo vozidle. Podľa Klabníka bol na mieste mŕtvy. Hasiči muža vyslobodili z auta hydraulickým náradím a očistili vozovku od kvapalín. Okrem vodiča sa vo vozidle nikto iný nenachádzal. Príčiny a okolnosti nehody vyšetruje polícia.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová informovala, že pri nehode zomrel 20-ročný vodič z Hôrky, časť Kišovce, okres Poprad. Viedol motorové vozidlo smerom z Popradu do obce Hozelec a pri prejazde mierne ľavotočivou zákrutou zišiel mimo cestu, prešiel cez priekopu a narazil prednou časťou auta do stromu.

Zisťovanie alkoholu v krvi bude podľa hovorkyne predmetom ďalšieho vyšetrovania. Na vozidle vznikla celková škoda vo výške 3000 eur. Popradskí policajti už začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Text: TASR Foto: Asistenčná služba Tatry-SOS, člen ASOS

buracka_1223
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM