Peter Handzuš Futbal

Trénerom FK Poprad bude Pavol Mlynár. Rozhodla o tom správna rada klubu

Odstúpenie Vladimíra Lajčáka z postu hlavného trénera FK Poprad mnohých prekvapilo. V zápase proti Rimavskej Sobote viedol mužstvo Pavol Mlynár a práve on sa stal aj novým trénerom popradského áčka. Rozhodla o tom správna rada klubu.

Ilustračný obrázok k článku Trénerom FK Poprad bude Pavol Mlynár. Rozhodla o tom správna rada klubu
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Správna rada Futbalového klubu Poprad na svojom zasadnutí 22. septembra 2015 zobrala na vedomie rezignáciu trénera A mužstva Vladimír Lajčáka. Do funkcie hlavného trénera A mužstva zvolila Pavla Mlynára. Vedúcim mužstva zostáva aj naďalej Juraj Kšenzakovič a asistentom trénera Ján Chmura.

“Po štvormesačnom pôsobení v pozícii asistenta sa klub rozhodol prejaviť dôveru Pavlovi Mlynárovi aj v pozícii hlavného trénera,” informovalo vedenie klubu FK Poprad.

Pavol Mlynár sa stáva trénerom na obdobie 2 rokov. Má skúsenosti z pôsobenia v Tatrane Prešov, Dukle Jihlava a Sigme Olomouc. Odborné poznatky získaval v Atleticu Madrid a Cagliari. Pôsobenie v pozícii hlavného trénera je v jeho doterajšej kariére premiérové.

“Klub ďakuje doterajšiemu trénerovi Vladimírovi Lajčákovi za jeho takmer šesťročnú prácu v pozícii trénera. Novému realizačnému tímu A mužstva klub želá veľa športových úspechov,” dodalo vedenie klubu.

Trénerom FK Poprad bude Pavol Mlynár. Rozhodla o tom správna rada klubu
2
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM