Monika Vengrínová Tlačové správy

Túžite po novom tele? Už aj v Poprade je možné zmeniť predstavu postavy snov na realitu

Aj keď vonku to tak nevyzerá, o pár dní tu máme leto. Mnoho žien i mužov sa už teraz desí toho, že budú musieť svoje telo ukázať v plavkách. Dokonalú postavu však môže mať každý a to už za relatívne krátky čas.

Ilustračný obrázok k článku Túžite po novom tele? Už aj v Poprade je možné zmeniť predstavu postavy snov na realitu
Zdroj: Dnes24.sk

Ste úplný začiatočník a ani netušíte, ako sa stravovať a cvičiť, alebo cvičíte niekoľko rokov, avšak bez očakávaných výsledkov? Máte nadváhu a rozhodli ste sa niečo s tým urobiť, no neviete ako? Alebo naopak trpíte nízkou hmotnosťou, vyskúšali ste už všetko, ale ani pár kilogramov ste nedokázali na seba nalepiť? Ste aktívny športovec a potrebujete poradiť vo výžive a suplementácii pre zvýšenie výkonnosti?

Na veku, pohlaví, ani hmotnosti nezáleží

Nezáleží na pohlaví, veku a ani na hmotnosti. Krásne telo už nemusí byť len nedosiahnuteľným snom. Ak Vám idú na nervy vlastné predsavzatia typu „od pondelka“, či „od prvého“ začnem, ktoré nikdy nedodržíte a ste pevne odhodlaný niečo na sebe zmeniť, najideálnejší a najjednoduchší spôsob je vložiť vlastné telo do rúk odborníka.

Osobný tréner nie je luxusom, ale v prípade, že to skutočne myslíte vážne a chcete dosiahnuť viditeľné výsledky, priam nevyhnutnosťou. Už nikdy nebudete cvičiť nesprávne a s nechuťou po hodinách driny strávených vo fitnescentre konštatovať, že to nemá zmysel. S kvalifikovaným trénerom sa Vám už viac nestane, že Váš tréning sa bude míňať účinku, privodíte si zranenie, či zdravotný problém. Práve naopak. Naučí vás správnu techniku cvičenia, dýchania a ušije vám jedálny plán na mieru.

Za tri mesiace úplne nové telo

Ak sa zveríte do rúk osobného trénera, výsledky sa zaručene dostavia. Zabudnite na mýty, podľa ktorých musíte hladovať, aby ste schudli, alebo že cvičením v posilňovni ženám narastú veľké svaly. Správnym spojením kardio cvičenia, posilňovania a zdravej stravy bude Vaše telo štíhle a pevné. Viditeľné výsledky, s ktorými budete zaručene spokojní Vy, i Vaše okolie sa dostavia približne po troch mesiacoch. Práve to je ideálny čas na viditeľnú zmenu, ktorú môžete dosiahnuť aeróbnou aktivitou a cvičením vo fitnescentre tri krát do týždňa. Pri naberaní svalovej hmoty tréning štyri až päťkrát do týždňa. Také sú odporúčania trénera Martina Hybena.

Zdravému životnému štýlu a kulturistike sa venuje viac ako dvanásť rokov a vlastní licenciu Trénera kulturistiky a fitness I.stupňa. Taktiež je odborníkom na výživu. Špecializuje sa na chudnutie a formovanie postavy žien aj mužov. A práve jeho status súťažiaceho kulturistu je jedinečným predpokladom na to, aby bol najlepším osobným trénerom. Všetko má totiž odskúšané sám na sebe.

Zbavíte sa kilogramov, celulitídy, i zdravotných problémov

Ak sa teda chcete zbaviť nielen kilogramov, ale aj celulitídy, bez cvičenia vo fitku to nepôjde. Obvyklý strach žien z toho, že cvičením im narastú veľké svaly, tu tak nie je na mieste. Svaly na to, aby rástli potrebujú čas i niekoľko rokov a špeciálny tréning. A u žien to platí dvojnásobne. Správnym cvičením získate nielen pevné a štíhle telo, ale čo je veľmi dôležité, zbavíte sa aj zdravotných ťažkostí. Aj tu platí, že práve tri mesiace pravidelného cvičenia sú ideálna doba na pocítenie zlepšenia zdravotného stavu – problémy s chrbticou, kĺbmi, krvným tlakom… V kombinácii so zdravou stravou tak budete nielen vyzerať skvelo, ale sa tak budete aj cítiť. Príčinou všetkého je práve chyba v životospráve. Ani päť hodín driny dennodenne bez úpravy stravy neprinesú želané výsledky. Nejde o hladovanie, ale o správne stravovanie. Ak neviete ako na to, práve Vám môže pomôcť osobný tréner.

Dokáže vás nielen zbaviť prebytočných kilogramov a celulitídy, ale pomôže Vám spevniť telo a naučí Vás zdravšie žiť. Všetkých, ktorí majú ambície niečo dosiahnúť v kulturistike, či v čoraz populárnejšej ženskej disciplíne „Bikiny fitness“, dokáže aj seriózne a dobre pripraviť.

Viac informácií získate na stránke www.osobnytrenerpoprad.sk alebo na t.č. 0907 942 851.

Túžite po novom tele? Už aj v Poprade je možné zmeniť predstavu postavy snov na
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM