Peter Handzuš Krimi

Zlodejská akcia vo firme: Policajti odhalili dlhoprstých zamestnancov!

Traja muži sa dohodli, že si privyrobia. Z firmy ukradli palety so železom a odviezli do zberu. Utŕžené peniaze si neužijú, policajti ich krádež odhalili.

Ilustračný obrázok k článku Zlodejská akcia vo firme: Policajti odhalili dlhoprstých zamestnancov!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti zo Svitu vzniesli vo štvrtok obvinenie pre prečin krádeže proti 35-ročnému mužovi z Novej Lesnej, 49 ročnému mužovi z Kolboviec a 22 ročnému mužovi zo Štrby.

Dvaja z obvinených, najstarší a najmladší pracovali v iste firme vo Svite. Najstarší z obvinených mal dňa 18.10.2012 v čase okolo 18:30 h zobrať z firmy paletu so železom a vyviezť ju k skladu patriacej tejto spoločnosti, kde už bola prichystaná ďalšia paleta s kovovým šrotom.

Následne mal zavolať najmladšiemu z trojice, ktorému mal povedať, že má pripravené dve debny so šrotom. Debny potom mali spoločne premiestniť do skladu susednej firmy.

Najmladší z obvinených potom kontaktoval tretieho obvineného, aby zohnal odvoz, že má pripravené dve debny so železným šrotom. Ten auto zabezpečil a na druhý deň kovový šrot vyviezli a odviezli do kovošrotu v Poprade, za ktorý dostali 1 450.- €.

„Spôsobená škoda bola vyčíslená na najmenej 2 100 €,“ povedal krajský policajný hovorca Daniel Džobanik. Obvinení sú stíhaní na slobode.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM