Tlačové správy

Uľahčite si život na dôchodku vďaka Senior kontu

Celé dni v záhradke alebo s vnúčatami a žiadne starosti s platením šekov.

Ilustračný obrázok k článku Uľahčite si život na dôchodku vďaka Senior kontu
Zdroj: shutterstock.com

Vďaka VÚB banke a Senior kontu nemusíte o tom len snívať.

Dôchodok vám bude chodiť na bežný účet, z ktorého vám priamo odídu splátky nájomného, platby za telefón či inkasné príkazy. Stačí zájsť do najbližšej pobočky VÚB banky, kde všetko vybavia za vás.

Vyplácanie dôchodku na bežný účet je nielen bezpečnejšie, ale najmä pohodlnejšie. Každý, kto si zriadi Senior konto vo VÚB banke, bude mať účet na 6 mesiacov zadarmo. Po uplynutí tejto doby zostávajú naďalej všetky jeho výhody len za 0,95 eura mesačne.

Žiadosť vybavíme za vás

Musíte každý mesiac čakať na poštára s dôchodkom? Máte účet v inej banke a chceli by ste to zmeniť, len sa obávate, že je to zložité? Žiadosť o tieto zmeny nemusíte vybavovať sami. So všetkým vám pomôžeme na našich pobočkách a navyše zadarmo. Radi vám pomôžeme s presunom účtu z inej banky do VÚB, nastavíme vám všetky trvalé príkazy a inkasá, ako sú napríklad platby za plyn, elektrinu, mobilného operátora, či SIPO. Do svojej starej banky už vôbec nemusíte chodiť, všetko vybavíme za vás. Pomôžeme vám napríklad aj s oznámením zmeny čísla účtu na vyplácanie dôchodkov pre Sociálnu poisťovňu.

Senior konto vám uľahčí dôchodok a vy sa môžete venovať svojím vnúčatám
Senior konto vám uľahčí dôchodok a vy sa môžete venovať svojím vnúčatám / Zdroj: shutterstock.com

Sporiaci účet pre seniorov

Okrem bežného účtu, ktorý vám uľahčí život, prináša VÚB banka aj špeciálny sporiaci účet pre seniorov. Obrovskou výhodou je zvýhodnené úročenie až do výšky 0,40% p.a. po splnení jednoduchých podmienok – minimálna mesačná suma sporenia 20 eur a žiadna debetná transakcia v rámci kalendárneho mesiaca, čo v praxi znamená, že zisk z úrokov môžete odložiť pre svoje vnúčatá. Sporiaci účet vám ponúka VÚB banka bez poplatkov za jeho vedenie. Zároveň vám pripisujeme úroky každý mesiac. Navyše, finančné prostriedky máte kedykoľvek k dispozícii a vaše úspory sú chránené v zmysle Zákona o ochrane vkladov do výšky 100 000 eur. Podmienkou získania výhodného sporiaceho účtu je zriadenie Senior konta.

Okrem účtu pre seniorov máme pre vás v ponuke aj sporiaci účet
Okrem účtu pre seniorov máme pre vás v ponuke aj sporiaci účet / Zdroj: shutterstock.com

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: VÚB
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM