Tlačové správy

Utorkové stretnutia s Pavlom Gašperom: Diskusie na horúce témy

Chcete sa dozvedieť viac o živote našich seniorov a spolužití s mladšou generáciou? O vzdelávaní, správaní žiakov, autorite učiteľov či šikanovaní? O rozvoji mesta, architektúre, urbanizme, bývaní, ale aj o rušení nočného pokoja či o kritickej situácii v parkovaní v obytných zónach?

Ilustračný obrázok k článku Utorkové stretnutia s Pavlom Gašperom: Diskusie na horúce témy
Zdroj: Dnes24.sk

Chcete vedieť viac o podnikaní Tomáša Baťu a jeho zásadách, z ktorých vychádzal pri vedení firmy a starostlivosti o zamestnancov, alebo o možnosti zapojenia miestnych firiem do diania v meste, založení firmy a eurofondoch, či o možnostiach úspor nákladov pri vykurovaní domácnosti?

Otázky, na ktoré mnohí občania hľadajú odpovede a usilujú sa nazrieť aj „za roh“ v očakávaní budúcnosti a toho, na čo sa majú pripraviť, keď už sú na prahu seniorského veku a onedlho odídu na zaslúžený odpočinok, začnú podnikať alebo sa chcú zapojiť do riešenia celospoločenských problémov a vyjadriť nielen svoj názor, ale aj návod na ich riešenie.

Túto možnosť budú mať Popradčania na pravidelných podvečerných stretnutiach s Pavlom Gašperom, ktorý bude moderátorom utorkových blokov spomínaných tém. Na týchto stretnutiach si občania budú môcť vypočuť názory naslovovzatých odborníkov, ktorí sa konkrétnym oblastiam venujú po celý profesionálny život. Stretnutia, na ktorých sa občania môžu pýtať na všetko, čo súvisí s danou témou a určite dostanú kvalifikované odpovede, tak môžu mnohých zorientovať v konkrétnej oblasti, pomôžu im získať dôležité informácie, prispejú k vzájomnému rozširovaniu si poznania a orientovaniu sa v zložitých vzťahoch, či v neustále sa meniacich zákonoch súčasnosti. Samozrejme, klásť môžu i otázky a s odborníkmi diskutovať aj o riešeniach, ktoré by prispeli k pozitívnej zmene daného stavu.

Pozvánky s presným dátumom, časom a miestom stretnutí budú uverejnené v regionálnych médiách, ale aj na stránke www.utorkynatemu.sk, kde získate viac informácií. Diskusie Utorkových stretnutí s Pavlom Gašperom budú zachytené aj na videozáznamoch, ktoré si budete môcť pozrieť na uvedenej webovej stránke.

„Medzi nami žijú nenápadný život ľudia, ktorých možno nazvať perlami a ktorí zanechali v srdciach a životoch mnohých z nás brázdu. Sú to vzácni, múdri a skromní ľudia, ktorí majú čo odovzdať iným a majú sa s nimi o čo podeliť. Sami vo svojich očiach sa nevidia veľkí, no tí, ktorí ich spoznali bližšie vedia, že sú výnimoční. Som im vďačný, že pri svojej zaneprázdnenosti a skromnosti prijali moje pozvanie do série besied s názvom UTORKY NA TÉMU, ktorá odštartuje už 2.9.2014 o 18.00 na L. Svobodu 76 v Poprade – JUH, oproti kostolu – témou vhodnou pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje podnikanie,“ uvádza Pavol Gašper.

Autor: reš

Utorkové stretnutia s Pavlom Gašperom: Diskusie na horúce témy
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM