Monika Vengrínová Tlačové správy

Už žiadne mydlá, gély či voňavé pásiky do WC misy. Zoznámte sa s prevratnou novinkou

Vyskúšali ste už všetky prostriedky z reklamy na dosiahnutie dokonalej čistoty a sviežosti svojho WC? Míňate „majland“ na rôzne WC bloky, mydlá, gély, tablety či voňavé pásiky? Aj u vás doma to všetko môže byť minulosťou. Aquaterm prináša lepšie riešenie.

Ilustračný obrázok k článku Už žiadne mydlá, gély či voňavé pásiky do WC misy. Zoznámte sa s prevratnou novinkou
Zdroj: Dnes24.sk

Šetrí financie a spĺňa vysoké nároky na čistotu a hygienu

Nová WC misa Rimfree bez splachovacieho kruhu nielenže čisto a esteticky vyzerá, ona taká aj naozaj je. Spojenie závesného WC bez splachovacieho kruhu KERAMAG Rimfree a inštalačného modulu pre WC KOLO Technic s technológiou SmartFresh je jedinečným riešením pre dosiahnutie hygienickej čistoty a sviežosti na toalete, čím skutočne spĺňa vysoké nároky na čistotu a hygienu.

S touto novinkou tak budete mať svoju toaletu neustále čistú a sviežu, ale ušetríte i nemalé finančné náklady za čistiace prostriedky na odstránenie usadenín, nečistôt a baktérií pod štandardným splachovacím kruhom. A vďaka technológii SmartFresh nepotrebujete žiadne plastové závesy alebo iné zásobníky na tablety, či gély umiestnené priamo vo WC mise.

Samotná misa KeraTect je vyrobená z nového typu inovovanej keramickej glazúry, ktorá je trvale vypálená a bez pórov. Vyznačuje sa extrémne hladkým povrchom zabraňujúcim usadzovaniu nečistôt, baktérií a vodného kameňa.

100 % bezpečnosť, dokonalá sviežosť

Dokonalú čistotu a sviežosť zabezpečí osviežujúca náplň, ktorú stačí umiestniť do aplikátora nachádzajúceho sa v ovládacom tlačidle. Inovatívna technológia Smart Fresh zaisťuje komfortné používanie a je na 100 % bezpečná voči vnútorným častiam nádržky. Vďaka špeciálnej konštrukcii aplikátora sa voda dostáva k náplni len v okamihu spláchnutia a ihneď vyteká do misy. Pri spláchnutí dochádza k oplachu celej plochy a misa tak zostáva ideálne čistá. Ide o naozaj jednoduché a jedinečné riešenie pre vašu kúpeľňu bez rizika poškodenia armatúr. Nehrozí totiž riziko okamžitého rozpustenia náplne do vody a poškodenia súčastí nádržky, najmä tesnenia armatúr.

Stačí otvoriť ovládacie tlačidlo SmartFresh, umiestniť náplň do kartuše, zatvoriť a stlačiť tlačidlo. Do ovládacieho tlačidla jednoducho vložíte náplň a toaleta po každom spláchnutí ostáva hygienicky čistá a sviežo vonia. Jedno balenie náplní vystačí na štyristo až šesťsto spláchnutí.

WC misu Rimfree kúpite v predajniach Aquaterm

Nová WC misa Rimfree je tak ideálna nielen do všetkých verejných toaliet, najmä nemocníc a škôl, ale aj do dizajnových privátnych kúpeľní.

Kúpite ju v predajniach Aquaterm v Poprade, Nitre a v Starej Ľubovni.

Viac informácií vrátane inštruktážneho videa nájdete na www.smartfresh.info/sk

Aquaterm - prevratná novinka
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM