Peter Handzuš Kultúra

Užite si festival DIKYFEST: Zaspievať príde aj Katka Koščová

14. – 15. júna 2013 sa v podtatranskej obci Gerlachov uskutoční už štvrtý ročník multižánrového open – air hudobného festivalu DIKYFEST.

Ilustračný obrázok k článku Užite si festival DIKYFEST: Zaspievať príde aj Katka Koščová
Zdroj: Dnes24.sk

Aj tento rok sa môžete tešiť na kvalitný hudobný zážitok, o ktorý sa postará známa slovenská speváčka Katka Koščová, jazzové trio Groove Hub, rocková formácia El Roi, blues-ový spevák Juraj Greksa, domáce folkové kapely Otvorené dvere, Nádej a ďalší.

DIKYFEST 2013 odštartuje už v piatok podvečer moderovanou diskusiou a kinom. Od začiatku festivalu bude pripravený tradičný „Farár grill“ s rôznymi špecialitami.

DIKYFEST spĺňa požiadavky „rodinnej“ akcie, príjemný čas tak môžete stráviť aj so svojimi ratolesťami a známymi. Vstupné na festival je aj tohto roku dobrovoľné.

Ubytovanie je možné buď vo vlastných stanoch alebo v ubytovacích priestoroch v blízkosti konania festivalu.

Aj tento rok môžete cez náš portál súťažiť o CD účinkujúcich na DIKYFESTE, stačí správne odpovedať na otázku: V akej skupine začínala spevácku kariéru Katka Koščová? Výhercovia získajú CD Katky Koščovej a skupiny Otvorené dvere. Svoje odpovede posielajte spolu s kontaktnými údajmi emailom na handzus@global24.sk do 14. júna.

Viac informácii o festivale nájdete na www.dikyfest.sk.

Pozvánka na DIKYFEST
1
Galéria
dikyfest
36
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM