Tlačové správy

V lyžiarskom stredisku Mönichkirchen-Mariensee sa plnia želania deťom aj dospelým

Rýdzu radosť z lyžovania môžu začiatočníci i profesionáli zažiť na 11 svahoch na lyžiarskom okruhu Mönichkirchen-Mariensee. Zakúsite tam nezabudnuteľné spomienky spojené s lyžovaním, lahodným horským jedlom a na to, ako vaše dieťa prvýkrát zvládlo strmšie svahy.

Ilustračný obrázok k článku V lyžiarskom stredisku Mönichkirchen-Mariensee sa plnia želania deťom aj dospelým
4
Galéria

Ak si vyberiete trasu Skimovie, všetko si to môžete zachytiť aj na film.

Lyžiarske stredisko Mönichkirchen-Mariensee sa špecializuje na rodiny s deťmi, každý si tam preto nájde niečo svoje. V Kinderlande sa deti naučia svoje prvé oblúčiky v snehu, vo Fun Academy Freeride môžu skúsení a odvážni mladí hrdinovia zažívať dobrodružstvá, a v zábavnom parku plnom zábradlí a ostrých zákrut môžu trénovať svoje zručnosti a triky snowboardisti a skiartisti.

K dispozícii je 13,5 km zjazdoviek (55 km modrých, 6 km červených a 2 km čiernych). Oddych a relax si v Mönichkirchene užijete vo výnimočne krásnych chatách s vynikajúcou kulinárskou ponukou a čarovnou atmosférou.

Neuveriteľná rozmanitosť

Zábavný park, oddych na ležadlách, ale aj tunel Leila, čierna zjazdovka či lyžiarske preteky FIS – v Mönichkirchene je v ponuke široká škála aktivít, kde si nájde niečo celá rodina. Táto rozmanitosť robí z Mönichkirchen výnimočné lyžiarske stredisko v Dolnom Rakúsku.

Na svahy sa dopravíte štvorsedačkovými lanovkami, kotvovým vlekom, deti majú k dispozícii dva vleky.

V areáli sa nachádzajú dve lyžiarske školy, požičovne a servisy. Úplní začiatočníci sa všetko potrebné naučia v detskom parku s rozprávkovými postavičkami. Každý štvrtok po zatvorení vlekov o 20.30 hod. (s výnimkou nutného zasnežovania) sú zjazdovky k dispozícii pre skialpinistov.

Ďalšie informácie k lyžiarskemu stredisku Mönichkirchen-Mariensee nájdete na tejto oficiálnej stránke.

FOTO: © Wiener Alpen, Claudia Ziegler

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Dolné Rakúsko.info
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM