Peter Handzuš Rôzne

V nedeľu sa počasie umúdrilo. Program prilákal na popradské letisko aj rodiny s deťmi

Popradský Aero – Moto víkend 2015 je za nami. Účinkujúci svoje vystúpenia zvládli na jednotku a diváci odchádzali z letiska plní zážitkov zo skvelých akrobatických kúskov, ktoré predviedli piloti počas celého víkendu.

Ilustračný obrázok k článku V nedeľu sa počasie umúdrilo. Program prilákal na popradské letisko aj rodiny s deťmi
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Desiatky organizátorov a dobrovoľníkov sa postaralo o bezproblémový priebeh podujatia na medzinárodnom popradskom letisku. „Môžem povedať, že som veľmi spokojný s priebehom 16. ročníka Aero – Moto víkendu. Všetci účastníci pristáli a odleteli v poriadku domov. To je to najdôležitejšie,“ skonštatoval organizátor podujatia Roman Klouda z Aeroklubu Poprad.

Organizátorom trocha narobilo vrásky počasie, ktoré viacerých možno odradilo od návštevy popradského letiska. „S tým žiaľ nevieme bojovať a ďakujem všetkým Popradčanom, ktorí prišli na Aero – Moto víkend aj v horšom počasí,“ dodal Klouda.

Aero – Moto víkend 2015 nebol len o lietadlách. Organizátori pripravili program tak, aby si na popradskom letisku užili celé rodiny. Od najmenších, až po tých, ktorí majú radi silné stroje na zemi aj vo vzduchu. „Myslím, že má zmysel robiť takéto podujatie, ak sa to spojí aj s progamom pre deti, aby tu mohli prísť rodičia s malými deťmi na celý deň a aby sa tu najmenší nenudili“ vysvetlil Roman Klouda.

Viacerí návštevníci boli sklamaní z absencie početnejšej techniky z portfólia slovenskej armády. Na podujatiach v zahraničí, aj na tých, kde sa vojaci nepodiaľajú ako organizátori či hlavní partneri, armáda nechýba. Na podobných akciách si vie urobiť kvalitnú reklamu a vždy tam má okrem svojej techniky aj regrutačné stany. Alebo že by sa naša armáda nemala čím pochváliť?

Divákom vyrážal dych famózny Veres. Lietadlá si prišiel pozrieť aj prezident Kiska
OBRAZOM: Pred popradským letiskom si pripomenuli 70. výročie ukončenia 2. svetovej vojny
Aero – Moto Víkend 2015 obrazom: Zoltán Veres a Retro Sky team + kluby vojenskej histórie
OBRAZOM: Aj toto ste mohli vidieť na Aero – Moto víkende

Aero - Moto Víkend 2015 - nedeľa
40
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM