Marcel Mojžiš Krimi

V Poprade došlo k lúpežnému prepadu: Troch mužov vyzvali na vydanie peňazí, potom ich napadli!

Mrazivé chvíle prežili v Poprade pri jednej z bytoviek traja mladí muži. Tých podľa polície mali napadnúť iní traja muži, a to pod vplyvom alkoholu. Obvineným teraz hrozí sedem až dvanásť rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade došlo k lúpežnému prepadu: Troch mužov vyzvali na vydanie peňazí, potom ich napadli!
Zdroj: TASR

Ivan (18), Milan (19) a Lukáš (23) boli vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad obvinení zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva, za čo im v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

„Obvinení Popradčania mali po vzájomnej dohode a pod vplyvom alkoholu v nedeľu len hodinu po polnoci v Poprade, na Ul. Ludvíka Svobodu, pred zadným vchodom jedného z obytných domov napadnúť troch mužov vo veku 17, 21 a 31 rokov. Obvinení postupne vyzvali mužov, aby im vydali peniaze a hneď na to ich napadli a prehľadali vrecká.“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Podľa hovorkyne získali ani nie 8 eur, lebo napadnutí muži nemali peniaze pri sebe a pri tomto konaní útočníci uštedrili napadnutým aj niekoľko úderov do oblasti hlavy. „Útočníci boli zadržaní a umiestnení v cele policajného zaistenia. Po zadokumentovaní veci a vykonaní procesných úkonov bude podaný podnet na podanie návrhu na väzobné trestné stíhanie,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM