Krimi

V Poprade došlo k prepadu: Muža na ulici bila až trojica útočníkov!

Popradskí policajti riešia nočný prepad na ulici v našom meste. Podľa polície až trojica útočníkov mala napadnúť Jána (60) a začať ho biť.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade došlo k prepadu: Muža na ulici bila až trojica útočníkov!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie Valérii (29), pochádzajúcej z Veľkej Lomnice, za zločin lúpeže, ktorej sa mala pod polície dopustiť spolu s dvoma zatiaľ neznámymi mužmi.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová ,trestný čin spáchaný formou spolupáchateľstva sa mal stať vo štvrtok hodinu po polnoci v Poprade, na Wolkerovej ulici.

„Žena spolu s mužmi napadla Jána (60) z obce Kamienka. Všetci traja ho bili, kopali a aj keď Ján spadol na zem, v tomto konaní pokračovali. Jeden z útočníkov mu prehľadával vrecká, v snahe nájsť peniaze – našiel ale iba mobilný telefón, ktorý mu vzal. Útočiaci muži odišli, no Valéra Jána bila a kopala a naďalej sa mu snažila vziať peňaženku z vrecka nohavíc. Žena si sadla na neho a kričala, aby tú peňaženku pustil. K miestu útoku sa blížila neznáma osoba a tak Valéria utiekla,“ uviedla hovorkyňa. Muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú niekoľkodňovú dobu liečenia, škoda bola vyčíslená na 40 eur.

„Pár minút po tomto čine bola Valéria vypátraná a bola jej obmedzená osobná sloboda. Po vykonaní procesných úkonov bola umiestnená do cely policajného zaistenia,“ uzavrela Migaľová. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do väzby. Zákon stanovuje trestnú sadzbu pri trestnom čine lúpeže na tri až osem rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM