Martin Sýkora Hokej

V Poprade exhibícia legiend SR a ČR: Predstavia sa Šatan, Handzuš i Lašák

Na zimnom štadióne v Poprade sa v sobotu 20. októbra o 17.00 h uskutoční hokejový zápas legiend Slovenska a Česka. Exhibičný duel sa bude konať pri príležitosti 100. výročia vzniku Československej republiky.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade exhibícia legiend SR a ČR: Predstavia sa Šatan, Handzuš i Lašák
Zdroj: Dnes24.sk

Na popradskom ľade sa predstavia hráči, ktorí v minulosti preslávili obe krajiny na medzinárodnej scéne. Výber SR povedie tréner majstrov sveta z Göteborgu 2002 Ján Filc, ktorý bude mať v tíme svojich bývalých zverencov Miroslava Šatana, Ľubomíra Sekeráša, Michala Handzuša, Ľubomíra Višňovského či Jána Lašáka.

České mužstvo príde pod Tatry pod vedením trénerskej dvojice Jan Havel – Milan Nový s hráčmi ako Josef Beránek, Martin Erat, Patrik Eliáš, Jaroslav Špaček, Petr Bříza, František Kučera, Petr Nedvěd, Jiří Hrdina či Petr Kameš.

Pred aj počas zápasu sú pre fanúšikov pripravené rôzne sprievodné akcie. Diváci, ktorí si zakúpia vstupenky na podujatie, budú mať možnosť vyhrať dva lístky na MS 2019 na zápasy Slovenska. Pred stretnutím bude autogramiáda hráčov oboch tímov. Počas prestávok sa divákom predstavia mladé hokejové nádeje z Popradu, Spišskej Novej Vsi a Kežmarku. O akcii informovala webstránka hokejového klubu HK Poprad.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM