Monika Vengrínová Krimi

V Poprade prebehla osobitná kontrola: Vodiči v meste fúkali viac ako zvyčajne!

Osobitná kontrola zameraná na kontrolu dodržiavania zákazu požívania alkoholických nápojov a užívania iných návykových látok vodičmi, sa konala v Poprade a v okolí. Jej cieľom bolo predchádzanie vzniku dopravných nehôd.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade prebehla osobitná kontrola: Vodiči v meste fúkali viac ako zvyčajne!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Na teritóriu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade sa včera konala osobitná kontrola so zameraním na kontrolu dodržiavania zákazu požívania alkoholických nápojov a užívania iných návykových látok vodičmi vozidiel pred a počas jazdy, ako aj na kontrolu dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel,“ informovala Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Štvorhodinovej akcie sa aktívne zúčastnilo 20 policajtov dopravnej a poriadkovej polície. Zistené priestupky boli podľa slov Migaľovej riešené na mieste v blokovom konaní alebo napomenutím, jeden priestupok bol oznámený na dopravný inšpektorát. Prítomnosť alkoholu bola zistená u jedného vodiča nemotorového vozidla. „Cieľom tejto kontroly bolo predchádzanie vzniku dopravných nehôd,“ dodala Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM