Marcel Mojžiš Krimi

V Poprade sa odohral lúpežný prepad: Muž kráčal po chodníku, tomuto zrazu čelil!

V Poprade došlo k lúpežnému prepadu. Muž (60) z nášho mesta podľa polície prechádzal po chodníku, no odrazu čelil zážitku, aký by nechcel zažiť asi nikto z nás.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade sa odohral lúpežný prepad: Muž kráčal po chodníku, tomuto zrazu čelil!
Zdroj: Dnes24.sk

Popradský vyšetrovateľ vzniesol v stredu obvinenie pre zločin lúpeže 29-ročnému mužovi z Markušoviec a 28-ročnému mužovi z obce Olcnava. Títo muži podľa polície mali v utorok prepadnúť na Wolkerovej ulici v Poprade 60-ročného Popradčana.

„V čase okolo 22:15 h prechádzal poškodený po chodníku, keď spoza tam stojacich kontajnerov vyšli obvinení a zozadu k nemu obaja pristúpili. Starší z obvinených ho oboma rukami obopol a z vnútorného vrecka bundy mu vytiahol peňaženku. Poškodený sa však bránil a podarilo sa mu vytrhnúť zo zovretia. Obvinený mu ale následne rozopol vonkajšie vrecko bundy, z ktorého vytiahol dioptrické okuliare a mobilný telefón. Následne sa aj s druhým obvineným, ktorý dával pozor či niekto nejde, dal na útek,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobaník.

Ten zároveň dodal, že Popradčan (60) sa ich snažil chytiť za ruky, ale to sa mu nepodarilo. „Podarilo sa to však policajnej hliadke, ktorá oboch utekajúcich mužov zadržala v pri blízkom nákupnom centre. Prepadnutý muž neutrpel žiadne zranenia,“ povedal hovorca polície. Obaja obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bol spracovaný podnet na ich väzobné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM