Krimi

V Poprade vyčíňal agresívny muž: Na stanici rozbíjal všetko, čo mu prišlo pod ruku, FOTO

Podľa polície poškodil a spustil aj požiarne hlásiče, udrel do nich a zhodil na zem. Nakoniec poškodil aj snímač posuvných dverí vedúcich na nástupište.

Ilustračný obrázok k článku V Poprade vyčíňal agresívny muž: Na stanici rozbíjal všetko, čo mu prišlo pod ruku, FOTO
3
Galéria

Poverený policajt Oddelenia železničnej polície Policajného zboru v Poprade začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci, ku ktorému došlo 1.6.2022 v skorých ranných hodinách v priestoroch železničnej stanice Poprad- Tatry, vo vestibule pri pokladniach. Dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

„Muž (25) zo Šoporne poškodil dva platobné terminály, vytrhol ich a hodil na zem, ďalej poškodil reproduktor na komunikáciu ako aj dávkovač dezinfekcie, ktorý taktiež skončil na zemi,“ uviedla hovorkyňa.

Spustil hlásiče

Jeho vyčíňaniu neušli ani snímače posuvných dverí vedúcich na nástupište.

„V hornom vestibule poškodil a spustil požiarne hlásiče, udrel do nich a zhodil ich na zem. Nakoniec poškodil aj snímač posuvných dverí vedúcich na nástupište,“ pokračovala Ligdayová s tým, že týmto vyčíňaním spôsobil celkovú škodu viac ako 500 eur.

„Agresívny mladý muž bol policajnou hliadkou zadržaný a na základe dôkaznej situácie po vykonaní potrebných procesných úkonov mu bolo vznesené obvinenie z uvedeného skutku,“ dodala na záver hovorkyňa.

ilustračné foto

Objektívom: Muž na železničnej stanici v Poprade zdemoloval všetko naokolo
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM