Peter Handzuš Futbal

V poslednom zápase jesene Poprad divákov nepotešil: Päťdesiatminútová oslabovka hrala v prospech hostí

Pred posledným domácim zápasom jesene mal FK Poprad rovnaký počet bodov, ako MFK Liptovský Mikuláš. V NTC Poprad sa hralo o tretie miesto v tabuľke.

Ilustračný obrázok k článku V poslednom zápase jesene Poprad divákov nepotešil:  Päťdesiatminútová oslabovka hrala v prospech hostí
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

FK Poprad aj Liptovský Mikuláš mali pred 17. kolom DOXXbet ligy po 26 bodov. V súboji proti Liptákom moli Popradčania výrazne poskočiť v tabuľke. Po zbytočnom vylúčení Erika Streňa v 37. minúte zápasu sa ale na koňa dostali hostia a ponúknutú šancu využili naplno. Z Popradu si odviezli tri body a aktuálne sú na 3. mieste v tabuľke DOXXbet Ligy.

„Po dobrých výsledkoch v posledných troch zápasoch sme prišli do Popradu uspieť. Do vylúčenia sa hral dobrý futbal. Vylúčenie nám pomohlo a som rád za ten druhý gól. Súper už hral potom vabank. My sme mohli ešte v brejkoch prikrášliť výsledok, ale aj 2:1 je dobrý výsledok,“ povedal po vyhratom zápase tréner MFK Liptovský Mikuláš Anton Šoltis.

„Tiež si myslím, že o stretnutí rozhodlo hlavne vylúčenie. Dovtedy to bol aktívny futbal z obidvoch strán. Videli sme veľa šancí. Hra po vylúčení sa hodnotí ťažko, lebo sme museli a chceli pracovať poctivo v bloku. Zápas pre nás ešte nekončil, chceli sme streliť gól. Bohužiaľ sa nám to nepodarilo. Chcem poďakovať chlapcom, že aj v početnej nevýhode pracovali pred mužstvo. Musíme si v kabíne povedať, že toto bolo zbytočné vylúčenie. Nakoniec ale je to pre nás strata bodov. Musíme zdvihnúť hlavy a pracovať ďalej,“ zhodnotil zápas domáci tréner Pavol Mlynár.

FK Poprad – MFK Liptovský Mikuláš 1:2 (1:1)
Góly: 20. Janigloš – 18. Čurma, 54. Staš
ŽK: 32. Huszárik, 33. a 37. Streňo – 52. Kucharčík, 80. Pastva
ČK: 37. Streňo

FK Poprad - MFK Liptovský Mikuláš 1:2
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM