Pavol Krupka Rôzne

V Prešove ocenia víťazov vedomostných súťaží a olympiád. Je medzi nimi aj štyridsiatka Popradčanov

Odbor školstva Obvodného úradu v Prešove pripravuje slávnostné vyhodotenie krajských kôl predmetových olympiád a postupových súťaží. Ocení najúspešnejších súťažiacich zo základných a stredných škôl.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove ocenia víťazov vedomostných súťaží a olympiád. Je medzi nimi aj štyridsiatka Popradčanov
Foto: Pavol Krupka / Zdroj: Dnes24.sk

Na slávnosti, ktorá sa uskutoční v stredu 5. júna, si prevezmú diplomy a ocenenia žiaci a študenti z Prešovského kraja, ktorí sa v krajských kolách vedomostných súťaží a olympiád umiestnili na prvých troch miestach. Vyhodnocuje sa celkovo osemnásť súťaží a olympiád prírodovedného, jazykového a spoločenskovedného zamerania.

Medzi ocenenými bude aj 40 žiakov a študentov z Popradu a z Popradského okresu, z toho jedenásti si prevezmú diplom za prvé miesto a postup na celoslovenské kolo. Jedna z ocenených, Miroslava Baranová zo ZŠ s MŠ v Spišskej Teplici, vystúpi na pódium v zasadačke Obvodného úradu dvakrát. V krajskom kole matematickej olympiády sa umiestnila na prvom mieste, vo fyzikálnej olympiáde bola tretia.

Kompletný zoznam všetkých ocenených žiakov a študentov nájdete TU.

Oceňovanie úspešných žiakov a študentov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM