Ľubomír Hudačko Správy

V Prešovskom kraji OPATRNE: Polícia ohlásila bezpečnostnú akciu!

Akcia má podľa polície za cieľ znížiť nehodovosť ako aj možné riziká na našich cestách, ku ktorým dochádza aj nerešpektovaním pravidiel cestnej premávky.

Ilustračný obrázok k článku V Prešovskom kraji OPATRNE: Polícia ohlásila bezpečnostnú akciu!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

V piatok 02.02.2024 v čase od 13-tej do 19-ej hodiny na teritóriu Prešovského kraja prebieha dopravno-bezpečnostná akcia. Dnes24.sk o tom informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

„Policajti zaradení do výkonu budú kontrolovať dodržiavanie stanovených rýchlosti jazdy i dodržiavanie zákazu obsluhovať telefónny prístroj počas jazdy. Vodiči, ktorí budú počas tejto akcie zastavení, budú podrobení dychovým skúškam,“ priblížila hovorkyňa.

Nerešpektovanie pravidiel

Akcia má podľa jej slov za cieľ znížiť nehodovosť ako aj možné riziká na našich cestách, ku ktorým dochádza predovšetkým nerešpektovaním pravidiel cestnej premávky jej účastníkmi.

„Podvečer, pri zníženej viditeľnosti bude kontrola zameraná na používanie reflexných prvkov u nemotorových účastníkov. Buďme na cestách ohľaduplní a dodržiavajme pravidlá cestnej premávky, život a zdravie je vždy na prvom mieste,“ dodala Ligdayová.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM